.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Три въпроса..

Имам само три въпроса и те са :
    1.Ако момче/момиче ( no borders ) "бърка" на друго момиче без ръцете да са мити ,възможно ли е да се хване някаква инфекция ?
    2. Възможно ли е късането на химена ( независимо дали при спорт,при секс етц.) да забави цикъла ?
    3. От горе-долу каква възраст цикълът идва точно (на 21 дена) ?
    Като цяло чета по статии и форуми ,но не намерих много, та накрая реших да попитам тук. Весели празници и Честита Нова Година !

anonymous990763
    Guest
    1. Естествено, че е възможно. Какви ли не микроби има по ръцете.
    3. Цикълът не идва точно от някаква възраст нататък. Всеки организъм е различен. Нормално е да се регулира в рамките на 2 години от първата менструация. И не е на 21 дни, а на 28, но може да е различно (от порядъка на 25-31 дни).

Ами вторият въпрос ? Благодаря ти, все пак.

Искаш да кажеш,че си била девствена и някоя с мръсни пръсти ти е отнела девствеността и сега ти закъснява,а ти се чудиш дали случайно не те е оплодил някой бацил ли ?
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    1. Естествено, че е възможно. Какви ли не микроби има по ръцете.
    3. Цикълът не идва точно от някаква възраст нататък. Всеки организъм е различен. Нормално е да се регулира в рамките на 2 години от първата менструация. И не е на 21 дни, а на 28, но може да е различно (от порядъка на 25-31 дни).
    +++

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Искаш да кажеш,че си била девствена и някоя с мръсни пръсти ти е отнела девствеността и сега ти закъснява,а ти се чудиш дали случайно не те е оплодил някой бацил ли ?
    Хахахахахахаха..

+
    Като откача, откачам!

Нееее :Д Питам абсолютно информативно :Д
    Търся отговор на тези въпроси :Д

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    1. Мн е важно да са измити ръцете, че ние женските от въздуха хващаме инфекции.
    2. Химена не е свързан по никакъв начин с менструацията. Той си е за красота без да пречи.
    3. Редовния цикъл при всяка жена е на различен период. Аз имам от 4 години вече и пще не мога да му хвана спатиите. Всеки път когато му се приидва идва...
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И моят не е супер редовен, говорих с лекар и той ми каза , че съм малка и тва било нормално. Имам от 6год.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си