Да, харесва ми
Не, не ми харесва
Първоначално написано от solo_ Малко атеист съм аз Видях.
Първоначално написано от inewton Видях. Заради кючека ли ? аз мога и рап да правя инъче кючека си предпочитам Нюти ти каква мозика слушаш
Първоначално написано от solo_ Заради кючека ли ? аз мога и рап да правя инъче кючека си предпочитам Нюти ти каква мозика слушаш Не е заради кючека. Няма значение каква музика слушам аз.
Първоначално написано от inewton Не е заради кючека. Няма значение каква музика слушам аз. такава ли https://www.youtube.com/watch?v=gcNgfDsPrnw
Първоначално написано от solo_ такава ли https://www.youtube.com/watch?v=gcNgfDsPrnw Хахаха НЕ!
рап ли ? кажи какво ? зашто етолкова секретно ?
Първоначално написано от solo_ рап ли ? кажи какво ? зашто етолкова секретно ? Вече съм казвал на няколко места. Не е толкова секретно.
Ми кажи и тука де
Първоначално написано от Indistinct Направо ти изгаря очите нали :Д Направо получих страхова невроза и рак
Първоначално написано от Dwyd96 Направо получих страхова невроза и рак Исмях са
Първоначално написано от solo_ Исмях са Ако мотичката види клиповете ти няма да видиш бял свят от срам :д
Първоначално написано от Dwyd96 Ако мотичката види клиповете ти няма да видиш бял свят от срам :д Хахах Вярно.
мотичката ?
Първоначално написано от Dwyd96 Ако мотичката види клиповете ти няма да видиш бял свят от срам :д pratete gi na moti4kata we
ти не го знаеш тоя
Първоначално написано от solo_ ти не го знаеш тоя za6to re6i da iztrie6/skrie6 klipa "Плашим Mr. Espada"?
Щот е безмислен от сега ще качвам песни свързани с Indistinct и inewton !
Първоначално написано от solo_ Щот е безмислен от сега ще качвам песни свързани с Indistinct и inewton ! Кога ще излезе първата? Нямам търпение.
Първоначално написано от solo_ Щот е безмислен от сега ще качвам песни свързани с Indistinct и inewton ! Урааа . Най-накрая светът ще стане свидетел на певческите ти таланти.
първата ще я пея за Indistinct текста е брутална модификация...
Първоначално написано от solo_ първата ще я пея за Indistinct текста е брутална модификация... Никой не ми е пял досега Ще бъде забавно. Само фалшивите тонове ги ограничи, че не искам да се превърна в музикален инвалид.
Първоначално написано от Indistinct Никой не ми е пял досега Ще бъде забавно. Само фалшивите тонове ги ограничи, че не искам да се превърна в музикален инвалид. Оф пак ли дойде бееее
Първоначално написано от solo_ първата ще я пея за Indistinct текста е брутална модификация... Давай първо за мен, махни я Indistinct!
Първоначално написано от solo_ Оф пак ли дойде бееее Не. Не съм тук.
Първоначално написано от Indistinct Не. Не съм тук. Тя/то повече ме кефи за това първо за нея Stafkata - Shte te lija do sutrinta (specialen pozdrav) ще се казва песента, тескста еповече от СКАНДАЛЕН! а за теб не знам какво да пея сега Тя/то ми е на първи план
Правила