Да, харесва ми
Не, не ми харесва
Първоначално написано от espada bahti izroda HAHAHAHAHAHAHAa o4akwat te w psihiatriqta Мотичко го очаква, ама всички сме добри и още не сме казали на него.
Първоначално написано от inewton Много си зле. Ще гориш във Вечния Огън! бил съм и в ада и в рая завърнах се по- силен
Първоначално написано от Indistinct Мотичко го очаква, ама всички сме добри и още не сме казали на него. кой е тоя мотичко само не разбрах я разкажи аз сам ще отида и ако направи нещо ще го вкараме в затвора
Първоначално написано от solo_ ми той това иска, аз нали ти казах че е гей ? а това на иконата май е той защото той така казва той се мисли за Бог ако не го разбираш lekuwai se :X:X:X
Първоначално написано от solo_ кой е тоя мотичко само не разбрах я разкажи аз сам ще отида и ако направи нещо ще го вкараме в затвора Ти сериозно ли...
Първоначално написано от solo_ бил съм и в ада и в рая завърнах се по- силен Бил си в на майка ти путката. По- добре да не беше излизал от там жив. espada излезе много по- порядъчен от теб.
Първоначално написано от Indistinct Ти сериозно ли... сериозно та сега ще ми кажеш ли кой е тоя
Първоначално написано от inewton Бил си в на майка ти путката. По- добре да не беше излизал от там жив. espada излезе много по- порядъчен от теб. Много псуваш ти беееее
Първоначално написано от inewton espada излезе много по- порядъчен от теб. Аз като ти казвах..
Първоначално написано от solo_ Много псуваш ти беееее Не! Това не е библейско.
Първоначално написано от inewton Н. Това не е библейско. Нъ, почна да заекваш вече, като не е библейско що псуваш ?
Първоначално написано от Indistinct Аз като ти казвах.. Ти почакай да ми го видиш тогава ще видиш кой кой е
Първоначално написано от solo_ Нъ, почна да заекваш вече, като не е библейско що псуваш ? Това не е псувня, а кратка притча с лично наблюдение.
Първоначално написано от solo_ Ти почакай да ми го видиш тогава ще видиш кой кой е К'во да ти видя, бе? Нали ти видях изражението. Напълно достатъчно ми е.
Първоначално написано от inewton Това не е псувня, а кратка притча с лично наблюдение. Ти си един глупак няма как да имаш мнение
Първоначално написано от Indistinct К'во да ти видя, бе? Нали ти видях изражението. Напълно достатъчно ми е. Говорех за пишока
Първоначално написано от solo_ Ти си един глупак няма как да имаш мнение Ахахахахахаха.
Първоначално написано от solo_ Говорех за пишока Имаш ли достатъчно мощен микроскоп?
pose6tawa6 li u4ili6te redowno, solo_?
Първоначално написано от inewton Имаш ли достатъчно мощен микроскоп? Ти да не си 5-ти кал хаха аз се обърках аз нямам пишок нито пишка аз имам кур и то истински и ти мойто момче скоро ще го видиш
Първоначално написано от espada pose6tawa6 li u4ili6te redowno, solo_? не
Първоначално написано от solo_ не za6to si sprql? wrystnicite twyrde mnogo natisk li prilagaha wyrhu teb?
Първоначално написано от solo_ Ти да не си 5-ти кал хаха аз се обърках аз нямам пишок нито пишка аз имам кур и то истински и ти мойто момче скоро ще го видиш Имаш ли достатъчно мощен микроскоп??? Микробите не се виждат с невъоражено око.
Първоначално написано от espada za6to si sprql? wrystnicite twyrde mnogo natisk li prilagaha wyrhu teb? не просто всеки ден беше едно и също - отивам там седя 7 часа ставам и заминавам, лягам да спя , ставам утивам там седя 7 часа и пак се повтаря
Първоначално написано от inewton Имаш ли достатъчно мощен микроскоп??? Микробите не се виждат с невъоражено око. Това си е твой комплекс
Правила