.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Целта на такива е да търсят. Да търсят внимание. И като намерят някого, който им показва, че е готов да е искрен и внимателен с вниманието си, тяхното самочувствие се вдига и те са постигнали целта си - да привлекат внимание. След това продължават да го търсят на друго място, от друга жертва.
    Indistinct е права! И аз съм го изпитвал това на свой гръб много пъти !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Аре плюс едно, хаха

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Все пак всяка жена би искала да бъде желана, харесвана и като види, че има нещо по-добро изхвърля човека до нея, казвайки си аз съм готина а-у, сега всички мъже ще паднат в краката ми.
    И един ден, като тегли чертата в живота си ще осъзнае тези неща, на този етап за нея е важно да има по-голяма бройка, за да е по вървежна и превъзхождаща другите.

Цитирай Първоначално написано от DarkManX Виж мнението
    Все пак всяка жена би искала да бъде желана, харесвана и като види, че има нещо по-добро изхвърля човека до нея, казвайки си аз съм готина а-у, сега всички мъже ще паднат в краката ми.
    И един ден, като тегли чертата в живота си ще осъзнае тези неща, на този етап за нея е важно да има по-голяма бройка, за да е по вървежна и превъзхождаща другите.
    хаха, трябва да чакам да стана на 30, че да почна да срещам такива жени...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си