"Грозния" сериозно ще ме накараш да се замисля, дали пък аз да не се извиня на Ivaaaaa за забележката си към нея.
Било дълго, затова не го чел... С колко изречения се излага решението на подобен проблем? С 2, 3...колко няколко?
Даже си мисля, че съм го написал максимално кратко и ясно. Иначе мога да ти напиша цяла една книга, като започна от понятието "хормон", защото явно виждам, че на теб не ти е ясно много много, после да продължа с това как влияят те върху организма ни, пък после да мина към една много дълга глава по въпроса с храните, състава им, да мина към обяснението на това какво са макронутриентите, какво са витамините и минералите, пък после да мина към храносмилателната система на човек и как тя функционира, че после да мина към метаболизма, какво представлява той, как протича и как се манипулира и т.н. и т.н. и вероятно някъде след това щях да започна да опивам ей онова, горното, което съм го написал, но определено не в този размер, а по-скоро би било нещо като на глава от поне 30-40 странички.
Написах ти го по-горе - чети и се образовай. Не е срамно.