Ситуацията е следната : На 17 години съм и от около 2 месеца и половина излизам с едно момче, което е на 18.Първоначално нямах никакви чувства към него, запознахме се случайно понеже излязохме в обща компания.След това дори не съм се сещала за него докато един ден не ми писа.Наш общ приятел ми каза, че той ме харесва, не спира да говори за мен и т.н. Аз нямах симпатии към него, но просто ми хареса вниманието, отговарях му, пишехме си, беше ми забавно и приех да излезем.Спечели ме отношението му, на втората ни среща ме целуна, започнахме да се виждаме по-често и когато излезем всичко е супер, но през другото време..Пишем си всеки ден, но нито веднъж не ми е звъннал, за да ме чуе.Излизаме 1-2 пъти седмично, а той е почти всяка вечер навън.Излиза с други момичета, за което нямам против, но се вижда с приятелките си по-често отколкото с мен и аз поне не го намирам за нормално?Понякога може да ме покани с него, защото някой от приятелките му са и мои приятелки, но той не се сеща..Аз рядко поемам инициативата да го поканя, но обикновено се оказва, че вече е с тях.Всичко това го виждам като пълна незаинтересованост, но същевременно всеки ден ми пише, в чата е много мил, направи ми изненада за Коледа..Много съм объркана, докато уж той много си падаше по мен, сега аз не мога да си го избия от главата, а той сякаш изобщо не иска да ме вижда. Логичното решение може би е да се откажа, но някак си не искам да го правя, защото когато съм с него съм много щастлива и за това се опитвам постоянно да го оправдая.Мислите ли, че има някакво обяснение за поведението му?Или просто вече не е заинтересован?Не знам дори как да попитам самия него, защото ние не си говорим сериозни неща.И двамата сме приключили наскоро сериозна връзка. Моята беше 3 години приключи няколко месеца преди да срещна него, беше задушаваща връзка, бившият ми непрекъснато ми звънеше и ме контролираше. Естествено в момента не търся това, но все пак ми се иска да получавам повече внимание и не мога да преценя дали всичко това е нормално, но аз не го разбирам, защото не съм имала нормална връзка или просто на момчето му е все тая за мен.
Как трябва да постъп според вас?Да се държа като него, да му пиша, но да не очаквам нищо? Да се опитам да привлеча интереса му отново?