Първоначално написано от solo_ Това не значи не нямам знание това че се занимавам с неща от които имам полза НЕ значи не нямам знания Да те изпитам?
Първоначално написано от inewton Да те изпитам? Давай господин Рибар обаче дай по камерата да си сигурен че не гледам от нета - s.d1mitrov99
Първоначално написано от solo_ Давай господин Рибар обаче дай по камерата да си сигурен че не гледам от нета - s.d1mitrov99 Ще ти задавам въпроси чиито отговор не можеш да намериш в интернет.
Първоначално написано от inewton Ще ти задавам въпроси чиито отговор не можеш да намериш в интернет. Ете сигурно ще са въпроси от панти века на които МОЖЕ БИ няма да знам отговора но айде питай
Първоначално написано от solo_ Ете сигурно ще са въпроси от панти века на които МОЖЕ БИ няма да знам отговора но айде питай Защо черните дупки не пропускат светлина?
Първоначално написано от inewton Защо черните дупки не пропускат светлина? Скандално мощна гравитация която привлича и светлината
Първоначално написано от solo_ Скандално мощна гравитация която привлича и светлината Горе-долу да кажем, че е така. Въпреки че не е съвсем така.
Не не чакай не е това... всъщност не знам
Правила