.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Обеца на момче ?

Здравейте на 15 години съм 9 клас и искам да попитам може ли да си сложа обица/обеца, незнам точно как се казва, имам няколко въпроса:
    1. Трябва ли да е само на едното ухо (лявото) за да не ти викат (педе*ас) или мога да си сложа и на двете уши ?
    2. Вероятно ли е наще да ми се карат или да имат нещо против ?
    3. и съм записан на бокс вече и се чудя дали ще ми пречи, ще е малка като точка, ето снимка:
    http://prikachi.com/images/414/3713414I.jpg - не че го харесвам този на снимката, само обецата му.
    4. колко горе долу ще струва и от къде, аз съм от Бургас, някакво наименование да има обицата ? ;дд

Мега фен Аватара на CupcakeKitty

Re: Обеца на момче ?

Цитирай Първоначално написано от jh97
    Здравейте на 15 години съм 9 клас и искам да попитам може ли да си сложа обица/обеца, незнам точно как се казва, имам няколко въпроса:
    1. Трябва ли да е само на едното ухо (лявото) за да не ти викат (педе*ас) или мога да си сложа и на двете уши ?
    3. и съм записан на бокс вече и се чудя дали ще ми пречи, ще е малка като точка, ето снимка:
    http://prikachi.com/images/414/3713414I.jpg - не че го харесвам този на снимката, само обецата му.
    4. колко горе долу ще струва и от къде, аз съм от Бургас, някакво наименование да има обицата ? ;дд

Така.. ние да не сме ти родители че да ни питаш дали може да си сложиш?

1. Ако ти харесва си дупчи и двете уши ;]
    2. попитай ги?
    3. може и да те карат да я сваляш (не съм сигурна)
    4. към 12 лева за двете уши (предполагам)

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Момиче съм и ми става супер гадно като видя момче с обица...

Защо ?

Мислех, че повечето момичета ги кефи

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    не

Мега фен Аватара на xoxi
    Ти за момичетата ли ще се дупчиш или защото не теб ти харесва?
    Има такива, на които ще им допадне, но има и такива, които не харесват. Ти ако се съобразяваш с мнението на всяка...

Иначе аз с ляво/дясно ухо не мога да ти помогна, все не мога да запомня кое беше обратното.
    Да, има вероятност вашите да ти се скарат. Малък си още и не ми се вярва всъщност след 2-3 години да искаш това. Ако сега се продупчиш, сигурна съм ще махнеш обеците след време.
    За бокса не ми се вярва да пречи, стига някой да не те цапне в ухото, защото не е много приятно. По-добре махай всичко от ушите на тренировките и мачовете.
    За цените също не мога да ти дам точен отговор. Видях, че някой спомена нещо за 12 лв. На мен две дупки ми излизаха 10 лв., но за Бургас не знам как е.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Hilary_
    На много малко момчета отиват.
    Ако го правиш само за едното харесване от момичетата - недей! (:

Хмм,мене не ми прави впечателние има ли няма ли,но с всички момчета, с които съм била са имали.Определено ми харесва,пък и на тях им отиваше.Единият от тях играеше ММА,не са го карали да я сваля,ама незнам сега в бокса как е..
    Обаче обица на ухото при момчетата е масово (долу на меката част),аз ако бях момче,бих си пробила хрущяла,ама внимавай и на двете места не на всекиго отива!
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

1.На лявото-да .. на 2те също е хубаво.
    2. Просто ги попитай,но да ти се карат чак толкова-едва ли..
    3. Познавам много момчета,които ходят на ММА и имат обеци и не им пречи.. ( П.с. ДЖЪСТИН Е МНОГО ХУБАВ-ЛЕЛЕЛЕ! )
    4. незнам какви са цените в Бургас,но на братовчед ми за едното ухо беше 5-6 лева,демек за двете смятай 12..

Ами да,но си зависи и от момичето и от вкуса и .. аз например харесвам мнооого момчета с обеци.. ;]

Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty
    не
    +1.. Ужасно е

Дано не искаш такова нещо заради тоя..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на pressiana
    Недей на двете! Най-много едното.
    Аз донякъде си падам по флешове.. на някои им отива, на други - не. Внимавай да не стане 2рото.

Много ми е противно,някой малък пикльо с обеца на ухото да го раздава големия пичага
    - не ми харесва как стои на малки,кльощави момченца,а и като цяло си зависи от самото излъчване и стил.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

1. Трябва ли да е само на едното ухо (лявото) за да не ти викат (педе*ас) или мога да си сложа и на двете уши ? Лично на мен ми е противно момче да носи обици и на двете си уши. Нищо лично.
    2. Вероятно ли е наще да ми се карат или да имат нещо против ? Само да ни кажеш: ние как и откъде можем да знаем какво ще ти кажат ТВОИТЕ родители ? Питаш ги и това е.
    http://prikachi.com/images/414/3713414I.jpg - не че го харесвам този на снимката, само обецата му. Щом ще са мънички - надали ще ти направят проблем. Поне така си мисля,но все пак там ще ти кажат.
    4. колко горе долу ще струва и от къде, аз съм от Бургас, някакво наименование да има обицата ? ;дд Може би около 6-7 лв. е за едното ухо.Но все пак си зависи от това къде ще го направиш. ;dd
    И все пак си ги носи ,както на теб си ти харесва. По-важно е ти да се харесаш,а не другите да го направят,естествено,ако не го правиш,заради тях.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

По-добре не си слагай...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Пробвай как ще ти стои и ако не ти хареса ги сваляш. Поне няма да се чудиш след време дали е щяло да ти отива. Но аз съм на мнение, че само на едното ухо е по-готино.

Благодаря, викате, че не отиват обици на всеки, още по малко на някой клйощав, сега ще си опиша стила, еми с къса коса съм, ходя на фитнес и имам хубаво тяло, боксирам се, вънжния вид ми е примерно къси дънкови гащи и един бял фитнес потник... ;д

Смятам сега като съм на 15 да си сложа една обеца на лявото ухо и ако не ми отива, като я махна ще си личи ли, че имам дупка ?

Голям фен Аватара на ScarlettS
    според мен изобщо не си слагай..

Повече от фен Аватара на zLatk0
    ти да не си гей бе ?

Смятам сега като съм на 15 да си сложа една обеца на лявото ухо и ако не ми отива, като я махна ще си личи ли, че имам дупка ?
    И какво като си личи, ще е съвсем незабележино, само ако се загледаш. Не си ли виждал момиче без обеци, ето толкова си личи.

Повече от фен Аватара на Nich
    Снимката, дето си дал, ме отврати от идеята ти...

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от nolovexxx
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty
    не
    +1.. Ужасно е
    ++ по-добре се откажи от идеята си.. И наистина снимката е простоо..

По принцим ми харесва само на лявото. На двете .. изглежда много повече от ЗЛЕ . На някои момчета им стои доста добре на други е просто смешно. Ако смяташ , че ще ти отива се дупчи .. колкото до родителите .. ако не искаш директно да питаш .. Нещо от рода наа... "Харесват ли ви момчета с обица на ухото ?" .. или подобно Колкото до цените .. аз съм от Бургас и си спомням в на тъмно една приятелка си направи 2ра дупка на едното ухо и и взеха 5 лева .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си