.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Мега фен Аватара на Rabalka

Дали е правилно

От 2 месеца ходя на фитнес и сам свалила 3кг и сам вече 56.Там инструктора дето е ме кара да наблягам предимно на кардио уредите заштото това било за цялостно сваляне на кг и чак след това за уформяне ште има с силови тренировки.До тук ок ама нешто гъза ми седи пак голям и с силовите тренировки дали ште успея да го сваля?Ако не некви предложения за това да го сваля.Имам и исготвен хранителен режим.

Колкото и да съм неопитен ти предлагам да започнеш да бягаш като се пооправи времето,било то на стадиона или в парка.

Супер фен Аватара на tochko
    Доказано е, че силовата тренировка е също толкова ефективна колкото кардиото, ако не и повече. Виж за HIIT. Обсъди го с интруктура.

Вече 55 кг. Супер ефект има ама ся и другия проблем че дрехите ми стават големи хихи.Ам ште продалжавам мнохо се кефя.А интересното е че от как ходя на фитнес и не ми се пуши много

Голям фен Аватара на Ospi
    Ппц има места които стапяш последни. Простобпродължавай и ще стане.

ако можи оште малко поне да сваля гъза

няма да е зле и да се научиш да пишеш, че хванах рак от тва писане

wtf12345
    Guest
    Дай снимка на ''ГЪЗА'' и ще помогнем

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от wtf12345 Виж мнението
    За бицепса никаф те няма, но като стане въпрос за женски гъз и веднага си експерт готов да "помогне". Интересно

По темата, инструктора ти е казал квото на него му е по лесно. Имай в предвид че всяка 2-ра нацепена батка напоена с кой знае какви легални и не легални хапчета, може да се води фитнес инструктор. Не казвам че всички са такива, но имай едно на ум!
    Най ефективния начин за сваляне на килограми е с високо интензивни упражнения с тежести. Така хем всички (или поне повечето) мускули се натоварват заради тежестите които ползваш хем сърцето ти работи на високи обороти (но не в "лютеницата", както се казва при колите) което пък топи мазнините. Всъщност е малко по сложно, но това няма значение.
    И нещо което всички продължават да забравят, или по скоро пренебрегват, е как и с какво се храниш. Яденето е по важно от ходенето в залата!

прави силова тренирофка зедно с крадиото ще имаж повечко дефект не яш като празе и ще свалиж газа

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Яденето е по важно от ходенето в залата!
    I beg to differ

Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    I beg to differ
    and for a while I thought u had an idea of what u're talking about. Perhaps not.

Ако яде правилно, може да си седи в къщи, да си прави лицевите опори, скачане на въже, кляканки, бягане, набиранки и най различните му други глупости дето се правят с собствено тегло и да свали килограмите които не и трябват. Но ако яде дюнери, хамбургери и тем подобните му шитни, ако ще гъза си да съдере, няма нищо да направи. Най лошото е че след 2 месеца ще пише тема да пита що нищо не става, а виси всеки ден в залата по 2 часа

Мега фен Аватара на Rakshy
    о, не, Сиатъл, моята идея не е да кажа, че това, което ти казваш не е така. Напротив. Така е, но това, което се върти навсякъде 80% диета и 20% тренировки за мен е пълен булшит. Храненето ти трябва да бъде такова, което да захранва тренировките ти. Като ядеш "чисто" евентуално ще свалиш някви мазнини и "ще се чувстваш по-добре", но мускулите ти нищо не получават, нервната ти система нищо не получава. С 2-3 часа кардио също нищо не получаваш, гориш някви калории, губиш литри вода и се чувстваш нечовешки силен и велик. Но след някоя и друга година докато си активен "фитнесджия" се наведеш да вдигнеш детето или пък да преместиш масата изведнъж нещо пуква в гърба ти и си контузен до края на жалкото си съществуване. Човек трябва да тренира за някаква истинска цел, да бъде по-силен, по-бърз и по-умен, а не да изяде 1 купа салата и да си мисли, че е мега здравословен и да качи снимка в IG с хащаг #fit #healthy.

Ако тренировките са ти половинчати нищо няма да стане. Ако щеш яж по 5 грама протеин за кг лично тегло, докато тренировките ти не са такива, че да променят тялото ти, само ще загубиш мазнини и ще си skinny-fat halfhuman

(малко радикално и критично си представих идеята, но така е по-лесна за разбиране и изразяване :Д)

*ако не е станало ясно, прав си, но това ли искаме наистина? *

Цитирай Първоначално написано от wtf12345 Виж мнението

http://prikachi.com/images/734/8611734V.jpg

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Не, каква е тази тема ? как може такова нещо ?

Обаче тази снимка е пълна подигравка това е просто селфи... Качи го във фейсбук... Аз няма да спра да ти се смея защото съм комплексиран хейтър !!!!!!!
    Последно редактирано от solo_ : 02-02-2016 на 15:40

Супер фен
    Ако искаш наистина резултати тичай поне по 50-60мин на пътека във фитнеса и то на висока степен.

Цитирай Първоначално написано от minсhetо Виж мнението
    да, аз така смъкнах 25 кила за няма и месец. ОТ 125, станах 100. Иначе яж си каквото искаш
    Почти гарантиран мускулен катаболизъм, което ще доведе до по-трудно изчистване в послефствие, моментът в който кантара работи против теб.

Абе тва с "яж си квото си искаш" не е точно така. Доказано е, че дори нищо да не правиш, ако спреш да ядеш с готови неща навън или по ресторанти, а ядеш предимно домашна храна, пак ще свалиш супер много.
    Е стига под "домашна" да не се разбира да топиш бял хляб в мазнотия

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от minсhetо Виж мнението
    да, аз така смъкнах 25 кила за няма и месец. ОТ 125, станах 100. Иначе яж си каквото искаш
    ЯВНО имам големи фенове в тоя сайт

Просто си купи хапчета за отслабване, че с този дебел гъз не те виждам...

Супер фен
    Сложи си очила като си кривоглед ;d;d

Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    *ако не е станало ясно, прав си, но това ли искаме наистина? *
    Всеки си има цел. Аз дадох съвет базиран на целта на Рабалка. Какво искаме аз или ти, няма значение
    Ако забеляза в първия ми пост я посъветвах да ползва тежести и тренировката да е просто интензивна, което елиминира възможноста за скини-фат. На този етап, за да свали килограми трябва да намали яденето на вредните храни. Това и започването на някакви физически тренировки са достатъчно промени за тялото да почне да топи задника :Д

ПС. за яденето може доста да си говорим, но не смятам че тук е мястото

Как може да се занимавате с този простак Rabalka ? Трол, по-голям и от мен самият...

Не ям вече дюнери чипсове и подобни наблягам придимно на зелените салатки пилешко и вода без газирано.Чудя се ако направя 90 дневната диета дали ште имам сили за фитнеса

рязката диета е равна на Анорексия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си