.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Ревност...

Wink Ревност...

Здравейте! Случвало ли ви се е приятелят/приятелката ви да иска да излиза с приятел ей така да си прекарат време без вас и вие да не кажете нещо и да му/й позволите да излиза.
    А може би сте позволили, но сте умирали от ревност и от мисълта ''какво ли правят двамата'' ?
    А въобще ревнувате ли приятеля/приятелката си от приятелите му/й ?
    Споделете, моля

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Ако приятелят е общ- не, иначе има тъъничка ревност. Но никога не бих възразила. Ако е в нормата, де. :д

Честно да ти кажа моята приятелка я ревнувам дори и като излезе с нейна приятелка :Д :Д :Д Просто ми се иска аз да съм с нея , но няма как 24/7 да сме заедно :Д :Д :Д Иначе според си е нормално да има ревност

Аз нямам приятели не мога да ти помогна.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Кой съм аз че да ѝ забранявам да се вижда с когото и да било? Същото важи и за нея. Как така ще ми забрани да излизам с някой/ някоя. Супер лигавня. Връзка се гради върху доверие, а не както навремето майките ви са забранявали да излизате с еди кой си... Ревност, разбира се че може да има и е имало, но това не значи да забраниш на някой да излезе. Нелепо е за пораснали хора ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Кой съм аз че да ѝ забранявам да се вижда с когото и да било? Същото важи и за нея. Как така ще ми забрани да излизам с някой/ някоя. Супер лигавня. Връзка се гради върху доверие, а не както навремето майките ви са забранявали да излизате с еди кой си... Ревност, разбира се че може да има и е имало, но това не значи да забраниш на някой да излезе. Нелепо е за пораснали хора ...
    +
    И аз мисля така! Твърде глупаво е. Това не е здравословна връзка.

кви приятели, седи вързана с вериги и не мърда никъде

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Винаги изпитвам ревност, обаче не я показвам, защото все пак лично пространство...

Ами значи аз имам две най-добри приятелки и се е случвало те да излизат без мен и да си споделят неща, за които научавам след време и не ми е много приятно, така че имало е моменти, в които съм ревнувала, но никога не съм го показвала.

Супер фен
    Не позволявам и няма да допусна такова нещо!
    Аз съм от най-ревнивите жени!Мойто с други не го деля!

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Така и трябва защото ако усети че не го ревнуваш, като нищо ще изневерява...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Така и трябва защото ако усети че не го ревнуваш, като нищо ще изневерява...
    Само да надуша и най-малкият повод за изневяра той е аут......има и други не е единствен и незаменим!
    И освен това мойто е от чувство за собственост...вече не от любов. ;]
    Последно редактирано от mincheto : 01-29-2016 на 19:45

Мега фен Аватара на solo_
    Само да надуша и най-малкият повод за изневяра той е аут......има и други не е единствен и незаменим!
    И освен това мойто е от чувство за собственост...вече не от любов. ;]
    Радвам се да видя някого който знае как да живее живота

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Радвам се да видя някого който знае как да живее живота
    Така е ,за да е добре човек трябва да поставя себе си и свойте цели на първо място.Човек,ако не се обича и уважава и другите няма да го уважават

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Ами аз лично съм супер ревнива.. Реагирам и на стари снимки с приятелките му тъй че смятай..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Ами аз лично съм супер ревнива.. Реагирам и на стари снимки с приятелките му тъй че смятай..
    Нали знаеш,че умните жени ревнуват,a наивните и глупавите имат сляпо доверие.Аз съм от най-ревнивите и винаги съм била.

На мен пък ми се иска МОМИЧЕТО ми да ме преследва от ревност , да ме кара да се събличам и да я чукам до сутринта , освен това и да ме заключва вкъщи

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 女性の目 Виж мнението
    На мен пък ми се иска МОМИЧЕТО ми да ме преследва от ревност , да ме кара да се събличам и да я чукам до сутринта , освен това и да ме заключва вкъщи
    Ми намери си някоя ревнивка повече жени са ревниви.

Не го ревнувам, той по-хубава от мен няма да намери. Да, излиза си с приятели понякога, както и аз излизам с моите. Не виждам нищо лошо в това, не ме притеснява, всеки има нужда от лично пространство.
    Само загубените и несигурни жени ревнуват. Ако е решил да изневерява, ревността ви няма да го спре.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И аз съм от ревнивите въпреки,че често външно може и да не ми личи,но ти направо по твоята логика хвани и го заключи твоя в някоя по масивна клетка,изяж ключа и му подавай храна през дупките между решетките.
    Сега ако можеш да дойдеш с гаджето няма лошо,но пък ако не можеш няма да го заключиш във вас да те чака. Отделно,че има разни поводи като например ежегодната сбирка на випуска ми дето има нещо като негласно правило хората да не си канят половинките. Ами извинявай,но не може да реша да говоря леко по освободено или да се държа по-освободено с някоя приятелка или позната в рамките на допустимото разбира се и ревнивата и половинка отсреща да ме гледа на кръв. Отделно,че и това положение убива всякакви желания за подобно забавление,защото не знаеш какво му се върти в главата на оня отсреща....
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-31-2016 на 12:00
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен
    Ревнувам го от чувство за собственост най-вече.
    Последно редактирано от mincheto : 01-31-2016 на 14:54

Възможно ли е да си толкова гнусна?

Твърдо не!Ревността е болест, ако си нямате доверие за каква връзка говорим изобщо....
    Мъжете също имат право на своето пространство и среда, и на разговор за мъжки работи...да си говорим за лак за нокти ли?

Повече от фен Аватара на Blockhead
    Цитирай Първоначално написано от LadyGG Виж мнението
    Твърдо не!Ревността е болест, ако си нямате доверие за каква връзка говорим изобщо....
    Мъжете също имат право на своето пространство и среда, и на разговор за мъжки работи...да си говорим за лак за нокти ли?
    Zdr izgl mi mn privlekatelna moje li da si pishem na li4no sabshtenie da se opozn
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

И аз съм от ревнивките, но колкото и да ревнува човек, не може да властва над живота на партньора.. Ако беше така досега да сме в клетки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си