- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя?
От близо 3 месеца си пиша с едно момче, което много харесвам. Още от първия чат той започна да ми говори и да ми задава въпроси за секса. Много често ми предлага да ходя у тях, а ние дори не сме се виждали. Това, поне за мен, не е нормално. Много пъти го питах защо не иска да излезем първо и да се опознаем, а той ми отговаряше, че не обичал да излиза (лъжа). След това се правих малко на тъпа и го питах, какво мисли да правим в тях?- ще гледаме филм и ще си говорим (дръжки).......как може да не може да чакасамо за секс мисли! btw той е 97, а аз 00 и се учудва как може да не съм го правила?
Може пък наистина да иска да гледате филм у тях. Вярвай в доброто у хората!
3 пъти ме е канил в тях, първия път си помислих, че иска точно за секс, втория път ми каза ,,ти кво си мислиш, че ще правим секс ли'' и третия път ми каза ,,ми то тва е нормално'' ??? как да разбирам?
Не отивай в дома на непознат...това е като правило номер едно на безопасността -_-
За мен не е нормално на първа среща
Аз съм му казвала нещо от рода на ,, как мога да дойда у вас, при положение, че дори не сме се виждали'' и той ,,спокойно де, нищо няма да ти направя''
Аз съм му казвала нещо от рода на ,, как мога да дойда у вас, при положение, че дори не сме се виждали'' и той ,,спокойно де, нищо няма да ти направя''.
на 19 е![]()