.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    ginstonik123
    Guest

Lightbulb как да се сближим

значи хора познавам едно момиче от известно време харесвам я ама не сме много близки в едно даскало сме през междучасията сме на едно и също място въпроса ми е как да направя първата крачка щото се срамувам как да се сближим и от там нататъка вече останалото ш го измислим

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Отвлечи я. -.-

Щом не можеш да я поканиш да пиете по едно кафе примерно, няма да измислиш и останалото :Д

Никога не съм го разбирал тва "Срам ме е да я заговоря"... И аз съм срамежлив, но чак пък да не мога да я заговоря... Аре стига :Д

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Отвлечи я. -.-

Щом не можеш да я поканиш да пиете по едно кафе примерно, няма да измислиш и останалото :Д

Никога не съм го разбирал тва "Срам ме е да я заговоря"... И аз съм срамежлив, но чак пък да не мога да я заговоря... Аре стига :Д
    Мамку му :Д ДОТА беше прав :Д я си дай фаце боока да висим заедно по 24 часа

Ами много просто, заговори я, кажи че искаш да се запознаете.Какво значи срам ме е, момичето не чете мисли....
    Аз лично със срама отдавна се разделих, а съм момиче.Аз съм на принципа, като искам нещо (или някой), правя всичко за да го получа!
    От мен да знаеш скромността е впечатляваща, но срама НЕ!
    Трябва да поемеш инициативата...

Супер фен
    Просто я заговори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си