- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НЯМАМ ВДОХНОВЕНИЕ
Аз пея много по добре от него !! А сега съм подготвил брутална изненада за мотикаря направо няма да може да излезе от тях от срам !!! Видях снимка на едно момиче от мойто даскало на неговата страница което ме подпали!!! сега най-малкото е че ще направя злепоставящо клипче а после може и до пловдив да ида
Не момче а момиче въобще не само за нея просто погледни как може да се гаври така с хората ще ида и ще му покажа кой съм и как може да се гаври така с хората... просто виж снимките че и обижда https://www.facebook.com/motikarqprezarejdane/?fref=ts
Ако те искаха да стават публично достояние щяха сами да качват снимки при тоя прост Мистър Педерастко ! Аз сега ще го науча как може така да се гаври с горките хора че и виж кви думи е писал(като: ms za ko6marite kovro) това нормално ли е да го кажеш на момиче което дори не познаваш ??? Че и на моя клип името го е написал неграмотно !! Умира тоя умира край.... Съд ще има и тва и ще умре това не е правилно не е морално да се гавриш така
ТУКА НЕ СТАВА ВЪПРОС ИНТЕРЕСЕН/НЕ ИНТЕРЕСЕН ! ТУКА СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРАВАТА НА ВСЕКИ ЧОВЕК, ВСЕКИ СИ ИМА ПРАВА/ЦЕННОСТИ ТОВА ЧЕ НЯКОЙ Е ПО-ПЪЛЕН ИЛИ ПО-ГРОЗЕН ОТ ПЕНКА ОТ 3-ТИЯ ЕТАЖ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ГАВРИМ !!! ТОЙ ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ЗАСЛУЖЕНОТО !!! АЗ ЩЕ ГО УСЪДЯ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА АВТОРСКИ СНИМКИ !!! НА ДРУГИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ И НАЙ-ВАЖНОТО БЕЗ ТЯХНО СЪГРАСИЯ И ПАРИТЕ КОИТО ЩЕ ВЗЕМА ЩЕ ГИ ПРАТЯ В ИНДИЯ И АФРИКА ! ЧОВЕКЪТ Е СВОБОДНО СЪЩЕСТВО И НИКОЙ НЯМА ПРАВА ДА ПРАВИ ПОДОБНИ НЕЩА КАТО ТОЯ БОТ МОТИКА ПОД КОЖАТА ВСИЧКИ СМЕ ЕДНАКВИ
Последно редактирано от solo_ : 01-12-2016 на 19:30
Тя нищо общо няма с това че в момента съм запален ! Аз винаги съм закрилял хората които харесвам и държа на тях сега ще пусна моето nemesis в действие и сега петъка ще одя там да го диря защото това което той прави НЕ Е ПРАВИЛНО !
Ако отй качи твоя снимка с гавра на нея дали ще ми кажеш да не ми пука за другите ?
Примерно ако падне твоя снимка в нета защото веднъж падна една много срамна снимка и пак трябваше да сплашвам 12 годишно момиченце че ще я убеся нея и брат и ако снимката не се махнае само и само да каже на брат си да я маха тъй че сега ще има нещо голямо в Пловдив ще го има обещавам ти ако искаш елa ?
Ето ти пример:
Пращам ти моя снимка, ти я пращаш на мотикаря.
Кой е виновен? Аз съм виновен защото аз съм я качил.