- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НЯМАМ ВДОХНОВЕНИЕ
пак не става, аз преди бях изложен защото пратих снимката бях гол с розови прашки и на гъза бях написал с розов маркер Ma armastan Valeria пратих снимката на една мацка в Естония а на скайпа бил друг човек и качил снимката в нета и чак в България я видели и после познай до къде ходих да плаша хората
-Аз никога не бих изложил някого като теб
Solo закрилник ли ще ставаш? Няма лошо.
Какво бих спечелил ако те изложа ? например ако някой ми е направил мръсно защо да не го изложа ? Тогава ще има възмездие а ти ко си ми направил?
Тъп си като конски гъз бе :Д
Прочети общите условия във фейсбук... След като се е съгласила с тях и е направила така че всички да могат да и виждат снимките (за да може снимката на спинозния и гъз да има повече лайкове), значи иска и се е съгласила те да стават публично достояние :Х...
Защо да мисля извратено ?
- Ако аз съм тъп като конки гъз то тогава ти си по-тъп от конки гъз : и все пак не е правилно да се гаврят с теб особено един Господин Никой от Пловдив нали така ?
... И двамата сте на едно и също ниво :} 0 за жалосткофти, а ?
Ти си същия простак, ЦЯЛ ден седите и се хокате като последните мангали то и в Меден Рудник не е така![]()
Филма се казва Indistinct , inewton & Dwyd96 VS. solo_ знам го нали така ма кучко смешна си