.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Threaded View

Unhappy Училищна Любов

Искам да попитам, какво мога да направя относно едно момиче.Нека разкажа моята история.Не си падам по писането, кратко ще бъде.Приятно четене.Срамежлив съм.Съжалявам
    ако съм допуснал грешки.

2014 Декември : Харесах едно момиче, което тъкмо беше влязло в 8-ми клас аз бях 9-ти клас.Та реших да я поканя на среща в мола.Съгласих се, разбрахме се къде да се чакаме.При идването и, и подарих червена роза беше с нейна приятелка.Разходихме се до мола но и дума не изрече, говореше си само със нейната приятелка, когато отидохме в мола и седнахме в едно заведение ги почерпих, но аз си станах и си заминах, защото нямаше смисъл да стоя.Спряхме да си пишем до края на учебната година.

2015 Декември : Започнах да и пиша пак, защото не се сдържах много е красива.Помня, че и писах Четвъртък първи час писах и но тя неми отговори само ги (seen).Реших да и пиша втория час, писах и пак неми отговори.Писах и пак третия час пак неми писа.Понеже наближаваше коледа и, и написах да ми отговори поне заради празника.Започнахме да си пишем до сега 13.01.2016.Проблемът е там че ми отговаря в фейсбук с къси отговори.Когато, се видим си казваме само по едно здрасти.Искам много да ми върже питал съм я много неща.Реша ли да я заговоря се страхувам, че ще стане мълчание както преди се случи.Казвала ми е че съм хубав.Сега тя е 9-ти клас а аз съм 10-ти клас в едно и също училище.

Някакви съвети, моля.Ще съм ви благодарен.
    Поздрави, Couved Благодаря за отделеното време. ще съм благодарен повече ако ми помогнете.
    Последно редактирано от couved : 01-12-2016 на 23:52 Причина: dopusnati greshki i podobno

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си