- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Стихче за inewton :)
изтрито
Последно редактирано от PZS0PVT's Profile : 01-14-2016 на 16:05
poswetenoto stihotworenie za espada be po- dobro, mislq. towa e skapano, ne si se staral tolkowa, sam znae6 kym kogo te priwli4a nai- mnogo syrceto ti.![]()
obi4am te
ti si mom4e, ima6 pi6ka
Нестига че днес цял ден ме обиждаше по личните съобщения а сега си дошъл в специалната тема за да спамиш ? inewton ме блокира и аз за това се наложи да пускам цяла тема а сега се махни много те моля и не спами не си канен тук и аз ти заповядвам да се разкараш !!! Имаш ксмет че съм уравновесена тази вечер иначе щях да хвана такси за Стара загора и да ти пръсна една ябълка на главта
ne moje6, a i za6to misli6, 4e sym ot stara zagora?!?!
ne sym ti go kazwal towa nikoga!!! izmamnica!!! ti si solo_!!!!
какво означава stz ? Аз те попитах от къде си и ти каза stz това не означава ли Стара Загора ?
-gre6i6
Последно редактирано от PZS0PVT's Profile : 01-13-2016 на 22:32
Не си добре иди да спиш както аз сега ще си ляшкам че ме боли корема айде лека и моля те не спами тук като толкова искаш да спамиш направи си собствена тема хайде лека
Ако аз съм solo_ значи ти си Dwyd96сериозно ти говора
az sym dwyd96
Слабо
Слушай ме бе педерас,
тука римите ги пиша аз.
Ти си бил голям ахмак,
стихът ти ми докара рак.
Кво е тва, бе каиш,
кви са тия мисли дет редиш.
Двайсе профила направи, ей
и от всичките разправяш че си гей.
Вместо да разправяш фантазии болни,
клиентите си направи доволни.
Пак те чакат на кварталната ви спирка,
да им врътнеш сочна .............
basi rapera sym bil, daje ne preduse6tah
https://youtu.be/ROME3EZKEQs?t=1m23s koi sym az? koi si ti?! tuka e warna
Последно редактирано от espаdа : 01-13-2016 на 22:04
bolen sym ot razdwoenie na li4nostta mai az..... :X 6te si nabiq 1 6amar
malko sym bawen raper mai, mislih tiq rimi , w koito narejdah 1 ot samoli4nostite si, ""espada'", 3 minuti gi mislih 4te reda :X trrqq si zabyrzam mislownata deinost mai. karl marks ne bi bil gord s men mai
friistaila https://www.youtube.com/watch?v=ymNFyxvIdaM , az sym hip hop gangster
За нещата които ми наговори днес заключението ми е че си едно безчувствено глупаче и си гей пребит
знаете ли... това, че съм психично болен, ме възбужда... не знам дали това е нормално... :Х
Незнам вече... незнам... Искам само да знам Dwyd96 този тво ямалкия стих който си написална първата страница от тази тема за мен ли се отнася ? (-_-)