Първоначално написано от Dwyd96 Първият е за теб втория за еспада :д И да май наистина си соло :д Dwyd96 ало моето момче колко струва билета до Булгарйево ?
Първоначално написано от solo_ Dwyd96 ало моето момче колко струва билета до Булгарйево ? ei rapqr
За теб съм написал скандална песен и ще я пея днес или утре !
Ей Диляне къде си бе ?
Първоначално написано от solo_ За теб съм написал скандална песен и ще я пея днес или утре ! prati mi q pyrwo, da q 4uq i da re6a dali sym syglasen da biwa publikuwana.
ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА НЯМА ИСКАШ НЕ ИСКАШ !!!!
Първоначално написано от solo_ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА НЯМА ИСКАШ НЕ ИСКАШ !!!! 6te te sydq!!!
Ми давай
Първоначално написано от solo_ Dwyd96 ало моето момче колко струва билета до Булгарйево ? Не знам.. Даже не знам къде се и намира тва :д
Имах предвид за Българово
Първоначално написано от solo_ Имах предвид за Българово Ама аз и него не знам къде се намира... Аз съм от Югозападна България
ДОТА е прав !
Първоначално написано от solo_ ДОТА е прав ! Лига>Дота П.с кво е казал :д
Лига ДОТА срещу теб идиота... Не е важно кво е казал
Първоначално написано от Dwyd96 Лига>Дота Вярно
Ти пак ли дойде ??? :@ :@ :@
zdr
гей еби са бе
Първоначално написано от solo_ Ти пак ли дойде ??? :@ :@ :@ Да, не съм като теб постоянно да съм тук.
Първоначално написано от solo_ гей еби са бе ne jelaq, bih naebal teb oba4e. nqq we, 6eguwam se, grozen si mnogo i otwratitelen
Първоначално написано от Indistinct Да, не съм като теб постоянно да съм тук. Не си тъй че бай бай ае лефти от темата.... тва е тема за хора
Първоначално написано от espаdа ne jelaq, bih naebal teb oba4e. nqq we, 6eguwam se, grozen si mnogo i otwratitelen бал съм та
Първоначално написано от solo_ тва е тема за хора Тогава ти защо си тук?
solo_, koga 6te se samoubiwa6?
Първоначално написано от Indistinct Тогава ти защо си тук? Щях да кажа нещо ама ще си замълча... айде сега чао чу ли ?
Правила