Първоначално написано от inewton Възможно есть. Жалък опит за имитация. И защо да е възможно ???
Първоначално написано от solo_ И защо да е възможно ??? Защото се вижда. Как може някой да е толкова зле, че да харесва inewton!?
Първоначално написано от inewton Защото се вижда. Как може някой да е толкова зле, че да харесва inewton!? Да, преди те харесвах като човек ама после като започна да се правиш на голям и велик почна да ми се...
Първоначално написано от solo_ Да, преди те харесвах като човек ама после като започна да се правиш на голям и велик почна да ми се... Не се притеснявай. Аз също не се харесвам, ама какво да се прави.
Първоначално написано от inewton Не се притеснявай. Аз също не се харесвам, ама какво да се прави. Защо не се харесваш ? Как е възможно да има такъв човек който да не се харесва ? -Външния вид ли не си харесваш ?
Първоначално написано от solo_ Защо не се харесваш ? Как е възможно да има такъв човек който да не се харесва ? -Външния вид ли не си харесваш ? Вътрешния. Няма да кажа защо. Causa finita!
Първоначално написано от inewton Вътрешния. Няма да кажа защо. Causa finita! Да не би да си прекалено затворен ? или мръсник по душа ? Е кво толкова адин от всички си -Сега вече ми стават ясни много неща...
Правила