Здравейте! Чудя се как да започна, в общи линии имам проблем, който ме кара да не се чувствам окей от известно време
С моя приятел сме заедно от година и нещо, като всяка връзка си имаме проблеми, но като цяло се разбираме. Обаче той хич не ми споделя, комуникацията ни куца зверски много. Чатим си или си говорим когато сме свободни, но разговорите ни са дежурните приказки как си, как са изпитите/работата и това е. Имаме ангажименти и се виждаме рядко, като се видим гледаме филм или той си забива в телефона и всеки мой опит да говорим за нещо се проваля. Пресен пример от онзиден-не се бяхме виждали близо месец,поради ангажименти, отидох в тях, той пусна филм, вечеряхме и заспа, мен ми беше адски тъпо и скучно. Сигурно на приятелите си споделя повече, отколкото на мен. А ако аз му споделя нещо или го попитам за мнение не срещам никаква реакция, просто казва ок.Страшно много ми липсва взаимност, усещам го супер далечен, с приятелките ми даже съм по-близка и по-отпусната, отколкото с него. Не ми предлага да ходим някъде, виждаме се само в тях или у нас, рядко навън. Аз предлагам някакви неща за правене, той казва ок, ще отидем където искаш и си остава с обещанието. Нямаме собствен автомобил, това донякъде затруднява нещата. Но все пак има градски транспорт. Цял ден клати някакви зверове в онлайн игра, аз се чувствам много на заден план, нито съм щастлива, нито пък ме вдъхновява и мотивира за нещо нашата връзка. Говорила съм с него, той ми казва, че аз съм била прекалено мълчалива и не съм подхващала разговор, което не е така. Не знам какво да направя и как да подходя с него, ще се радвам да чуя вашето мнение. Thank u!