- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Взаимност...
2 години да влачиш такава "връзка", след като и в самото начало не е била кой знае колко страстна, а сега пък съвсем....
Извинявай, ама все едно влачиш мъртво куче и се преструваш, че си имаш пухкав домашен любимец.
УмрЕла работа си е това, не знам.. Някои хора ги устройват такива скучни, предвидими, "сигурни" връзки, на мен всичко това ми звучи като мъчение.
Пуснала си тема, предполагам, че вече търпението ти се е изчерпало; даже се чудя как си издържала 2 години на такива условия?
Ти какво искаш от живота си реално? Така ли искаш да го живееш? Питам те, защото несъзнателно или не, човек прави избори въз основа на ценностите си. Това, че си търпяла толкова дълго време ме замисля дали за теб сигурността не е по-важна от риска, от новото; и дали не си човек с примиренческа нагласа за нещата? Не знам, това са само хипотези. Каквото и да е, ако не си щастлива, няма изгледи да можеш да промениш нещата, няма взаимност, и няма изгледи заедно да можете да изгладите нещата, то тогава .... сещаш се, време е за нещо ново.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride