Вече от около 2 месеца всеки ден пия по една бутилка кока-кола от 1 или 2 литра. Последния път се случи следното. Не бях закусвал от 2 дни, първото нещо което сложих в устата си беше кола... издъних колкото беше останало в бутилката само за след което си легнах да спя. Няколко часа след като се събудих изведнъж доста се замаях , буквално виждах нещата размазани и непълни . И след 1-2 минути се оправих рязко и не бях замаян , но ме болеше главата и пих там някакво хапче след което си легнах и поспах 4-5 минути. Като се събудих вече нищо ми нямаше , а от замаяността и главоболието нямаше и следа. Сега всеки ден по някое време на деня се изморявам когато вървя или изкачвам стълби и ми е много горещо сякаш е Август... да не би това да е от кока-колата? Да не съм си направил нещо ? Знам че от кофеина могат да се случат такива неща , но не ми се вярва и изморяването да е от него. Ако пък е от колата , тогава мисля да мина на Ред Бул... първо започнах с Monster Energy , после минах на кока-кола. Сега нищо чудно и на Ред Бул да го обърна. Не съм го пил никога ли , и се чудя дали и той е същата работа като останалите? Не съм някакъв пристрастен или манияк на тема кофеин, просто кофеина ми помага да изпадам в друго състояние в което мога да се чувствам добре когато си искам... а ако не пия нещо свързано с кофеин всичко ми е тъпо и безразлично. Някой може ли да ми помогне? Ако и Ред Була е вреден , тогава има ли някакъв шанс да усетя кофеина , без да пия кола и енергийни напитки? ... колкото и смешно да звучи ще се надявам някой да ми отговори!