в бегето не знам да има магазин, от който да можеш да си купиш на място. Трябва да ги поръчваш онлайн. Мисля, че по едно време тия адидаските по-евтините вървяха на 180 лева. В момента май са по-скъпи, ама не съм сигурен. Също така не мисля, и че има беге производител, който да продава (булдозер, мания, матстар etc). Трябва да ги поръчаш от Европата :Д
Сигурно ще ме хейтнете сега но защо са ви обувки? Аз никога не съм ползвал каквито и да е за клек и тяга и не съм биждал проблем, при положение, че сме с балалтум отдолу.
1. подметката като грайфер
2. подметката като това "токче"
2рото е по-важното, защото ти дава възможност за повече сгъване в глезена, коляното ти може да отиде по-напред. Най-полезно би било за хора без достатъчно гъвкавост в глезените, но за щангисти е почти задължително, да не кажа напълно. И за по-така кросфитъри е много по-добре да са с повдигната пета.
Има много ползи от щангетите, но това не значи, че не можеш без тях.
за предпочитание ми е найк ,защото до сега не съм имал оплакване от тях ,а от адидас-а- ДА за това го казах ,иначе тези от 65 долара който са не са лоши ама ..... пак е доста пара за средния българин
мхм, затова отделяш по поне 10 мин на ден, за да оправиш ставите си, така че да намалиш нуждата от специални обувки за целта :Д
или можеш да потърсиш из магазините нещо с повдигната пета, но трябва да е твърдо, защото иначе губиш всякаква полза
примерно едните адидаси имат дърво в подметката, по-точно целия им ток е от дърво и има гума тук-там и лепило :Д
Китайските щангисти правят следното - на щангетите отдолу коват парчета гума, с формата на тока, разбира се, което им повдига още повече. Едва ли ще изглежда много добре, но ако намериш някви, които да са ти удобни и обущар, който да ти закове 2 парчета гума отдолу, може и да стане номера :Д