- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ до 29.01.2016
Здравейте, тогава ще имам среща.Та това ще ми е втората среща с момичето, което ще се срещам.Ще съм ви благодарен много ако давате съвети и подобни неща.Теми за разговор ще бъде добро попълнение но без каква музика и такива, защото съм я питал на първата си среща.Сега ще ми е втора и ме е страх да не стане мълчание, както на първата.Има време но колкото по-рано, по-добре за да имам някаква си представа.
И какво точно стана на първата?
Еми развали се.Неми се говори за това.Поне ми прие покана пак за среща.
айде стига глупости бе, "теми за разговор"... просто бъди мъж със самочувствие и всичко ше е ок
мацките търсят мъже със самочувствие, както и трябва да е, не бъди путка
Животното е прав, бъде просто себе си, няма смисъл да заблуждаваш мацката, като се правиш на друг пред нея, дръж се така, както си се държал първата среща и всичко ще е ОК
може и тва, иначе, просто си лафи спокойно и всичко ше мине как си треа
И моля давайте предложения + други потребители.Ще съм ви благодарен.
Още някакви съвети ?
като бях малък момчетата взимаха пример от бащите си на първо място. Ако обстоятелствата бяха такива, че някое момче няма такова родителско тяло, той подражаваше на нечий чужд или на някой, който го е впечатлил по телевизията или на площадката.
Виж как баща ти се държи с майка ти. Ако е типа ракийка и телевизия, по-добре не отивай на среща с патронче в джоба и след изпиването му да ѝ кажеш ква е к*рва и да я удариш по гъза, или лицето, то малко все едно(запазвам правото си на всякакви гадни шеги).
Ако прецениш, че това държание не ти харесва си намери друг модел на подражание, защото очевидно сам не можеш да решиш как трябва и искаш да се държиш. Няма нищо лошо в това да си като някой. Всеки го прави :Д
Пий една бира и извади чепа на масата. Образно казано..
nali za kef go prawi6?! zakwo se naprqga6?
Като цяло бъди себе си, гледай какво я интересува и в какви теми е по-активна(например, ако и говориш за новите ти калеври или FIFA 2016 много ясно,че ще си мълчите, нооо ако си говорите за нещо, което засяга и двамата така тя ще може да се включва в разговора и бам готово).И гледай да не се оплакваш много много.
Успех
Някой, още нещо ?
Говорете си, все имате някакви общи интереси?
Вземете си нещо за ядене ала бала.![]()
espada, всъщност,да играя я от време на време.
kaRamella, ами аз нямам брат
no hate,please