- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде отидоха ?
Напоследък, наблюдавайки много връзки отстрани, както и се опарих от личен опит, се питам къде ли са стойностните момичета, които не гледат само да са материално задоволени, само за да може да бъдат изчукани и после пребити или в най-добрия случай просто зарязани брутално. Толкова ли няма такива, които да искат нещо истински и искрено ?!
Добре дошъл в модерния свят, предполагам това ще е модата за следващите 5-6 години. После какво ли ще правят тия момичета ...
Много, тъжно.. Поколението което расте от 14-15 годишни следват този принцип.. Те като един, два пъти изядат тоягата се усещат, ама късничко..
Преди когато е имало по-малко възможност за материална облага е имало къде-къде по-стойностни жени, малките момичета са си знаели задълженията, големите жени са знаели истиснката стойност на думата "семейство" , а сега дори и те заради материалната облага развалят целии семейства..
Така е Животно, ама не е правилно това, то без пари не може, ама не бива те да са приоритет
То не само в тубата брат, гледал съм го и на живо тва, ама после съм гледал и как изхвърча от "ламбото" с раздран полов орган и трудна за обрисуване .. А гаджето и си е намерило вече стойностно момиче и се кефи човека, а тя реве и го търси, ама нанай
Ей, като почнете така да ревете на умряло. Или някое момиче като почне да се оплаква как нямало свестни момчета...!!!... има представете си. И от двата пола :О И рано или късно се намират помежду си.
аз не рева, щото от личен опит знам, че има стойностни, просто лафиме, че са адски малко и е пълно с курволяк. Не съм тръгнал като някой 15 годишен да слагам всички под общ знаменател
Просто разбрахме че от любовта файда няма (казват те), предпочитаме да имаме всичко от колкото да сме бедни но влюбени,влюбени а в кочината... (казват те). Защо да си нямаме бизнесмен (дори и грозен) той ще ни осигури всичко въпреки и да не сме влюбени (казват те)... Апък ако съм влюбена в много красив мъж но без пари кво ????
+++
Това положение не е от скоро. И никъде не са отишли (свестните). Винаги е имало и курви, и свестни момичета. Може би не търсиш достатъчно или си в таква среда, в която няма свестни.
Свестните са мит! Дори да ги има, всъщност никой не ги харесва
!
Никое момче не би легнало с някоя "свястна", която е грозна, също както никое момиче не би легнало с някой "свестен" който няма пари или е грозен! Включително всички вие, които се възмущавате от това положение!
Това е истината!
Това също!
Има такива момичета .. Не говори за всички защото ти самия знаеш че ги има. Въпросът е че ходиш по курви де да знам . Просто не гледай само отвън защото в повечето случаи отвътре се оказва кухо ..![]()
Ахаха, по-голямо клише не може ли да направите за тема и да плюете още?! Ай сиктир, повръща ми се вече!
Какви? Такива които спят с бедни грозници ли?
Защото аз самият знам че ги няма! Както и вие знаете
!
Не съм, но май трябва да почна, ако искам да правя секс изобщо. Това е най-добрата идея (и други хора са ми го казвали, не си само ти), курвите спят с всеки, който си плати и даже излиза много по-евтино от която и да е "нормална"!
Както някой каза по-горе, винаги е имало свестни, макар и в по-малко количество. Няма как да очакваш обаче да си някакъв супер малоумник и да чакаш свястно момиче. От друга страна като се замислиш по въпроса за парите - векове наред жената е била принуждавана да си седи вкъщи и да гледа домакинство и деца докато мъжът печели доходите. И макар, че в днешно време и двата пола работят, няма как да не е останал дори и част от този манталитет.![]()
Една жена НЕ трябва да е робиня, това е подло и гнусно.
Това е просто за обяснение при това МНОГО просто... Слушай ме сега:
Има жени които като млади не са успели, няма ли са успех, връзка, нормално семейство (като малки - в пубертета) израстнали са с проблеми и за това сега търсят мъж който да може да ги задоволява от всякъде но работата е там че не е казано че трябва да имаш проблеми че да си търсиш богат мъж просто може да го търсиш от желание за свобода и задоволяване.
сега искам да кажа нещо, но ще се въздържа от това удоволствие...
Много слаби изказвания в тази тема.. хаха...
След един месец като някое момиче с увиснало сърце постне подобна тема, доволна ще я насолите.. тцтц
Съдете и ще ви съдят момчета!
И аз това се чудех..Цял живот попадах на боклуци (както и последната ми приятелка) и точно преди нея беше дошла "ТЯ", онова, което всички търсим днешно време..Да не гледа парите,да не те съди по това как се обличаш, кое и как правиш...И толкова бях свикнал със златотърсачките, че прецаках всичко и преебах момичето..Не ме питай колко ме е яд..И най - тъпото е, когато осъзнаеш, че си "хвърлил камъка" и няма връщане и от тук нататък пак имаш 90% шанс да нацелиш мастия..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...