Здавейте на 21 почти 22 години съм всичко започна през 2011 година почнах да си въобраявам че като някой че прескочи почва да не ми върви в нищо почнах почнах да испитвам страх от това мислех че почвам да погрознявам да нямам къдмет в нищо карах ги хората които пе прескачат да се връщат отново знам че е глупаво кулминацията на проблема доиде когато някои човек ме пипне испитвах същия страх и го карах отново да ме пипне по това време едно момче играеше комар и ме потърка по моя гръб за късмет от тогава всяка божа сутрин се събуждам с тая мисъл немога да си го избия от главата мисля че пак трябва да ме потърка по гърба да си стана пак аз . Проблема е че вече не се харесвам от този период от 2011 го преживях много трудно преди това се харесвах сега не виждам себе си в огледалото всякаш само съзнанието ми е останало от старото ми аз мисля че погрознявам все поеече и повече . Минах през всякакви етапи пробвах да мисля че от
Еди кои си ден вече съм старото аз но и това не помогна . Знам че товс са пълни глупости и живея в затвор на съзнанието си вече не вярвам в тия работи но не виждам себе си в огледалото не се харесвам лицето ми се промени . Знам че трябва първо сам да си помогнеш но това вече за 4 години. Дайте някакви съвети към кого мога да се обърна , какво мислите вие за проблема ми . И пак казвам най-големия проблем ми е че не се харесвам и несъм това което бях.