здравейте,

От както завърших тъпото даскало, направо съм като призрак с никой не общувам, с никой не комуникирам а бе като цяло типичния 24/7 стоящ кретен вкъщи...

Искам да излеза или да се разнообразя няма с кого, пиша на приятели, пиша на познати никакъв ефект, все не могат,заети са..нямат време...

Явявам се на изпити в Университета и там с никога не комуникирам, просто щото ходя само за изпити...

И доста време се замислям, мамка му някой хора на моите години се женят, деца имат, аз дебил без приятели направо безнадежден...

Ходя на фитнес спортувам, кво от това и там като чук седя сам, ако има с някой така две-три приказки да си кажем и до там... с момичетата съм пълна трагедия иска ми се да се отпусна, но някак скован като ледена висулка съм... Писал съм на няколко момичета, но няма ефект или изобщо не отговарят или два-три дни и спират, явно ги убивам с тъпотата си..

Нашите постооянно ми казват, излизай, излизай, Но как САМ ли? и кво ще отида сам на диско или на бар и кво ще седя като куче, ми направо откачам... за това седя вкъщи и маам цс..

Някакви съвети как да се променя, как да сменя нагласата си, не го искам тоя еднотипен жалък животец от компа на леглото и от леглото на дивана...