.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Не за съжаление

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 女性の目 Виж мнението
    Работата е следната. Аз не мога да обичам момичето ако не отговаря на моите критерии... разбираш ли? Много пъти съм говорил със случайни момичета и изобщо не изпитвам притеснение или нещо такова , и изобщо не бих могъл да изпитам някакво привличане или любов.
    Ти си от тия дето живеят във филма и чакат идеалната. Това никога няма да се случи, идеални хора няма, запомни го. Нима ти си идеалният? Определено не - следователно защо търсиш "идеално" момиче, при положение че не можеш да предложиш същото в замяна?
    никога няма да си променя мнението че външния вид е без значение
    Ако това е истина - живееш в жестока заблуда! Външният вид, парите и размера СА от значение!
    Но хубавата част е че вече се примирих с това.
    Аз просто се примирих и се затворих в себе си.
    Както ти казах, това е временно и се самозалъгваш, надеждата и инстинктът няма да те оставят на мира!
    че хората не ме харесват
    Отнасяли са се как ли не с мен...
    Унижаван и наричан съм със епитети и думи , за които дори не подозираш за значението им.
    Мен също. Но така не може да се живее.
    Аз съм решил да се отдам на самотата и интернета , защото аз наистина изпитвам удоволствие от това.
    Сега ми е кеф да се наливам с енергийни напитки и кола, докато си гледам неща в нета . Ако имах много пари , бих си купил толкова енергийни напитки , че от толкова кофеин направо да експлодирам.
    Не изпитваш удоволствие от това, сигурен съм, просто се опитваш да избягаш от реалността и проблемите. Опитай се да водиш нормален живот - това ще ти помогне да подобриш финансовото и социалното си положение! В противен случай затъваш!

Успех !

Мега фен Аватара на solo_
    Не за съжаление
    Тогава китаец ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си