Цитирай Първоначално написано от gimli Виж мнението
Гледам приятелите ми имат приятелки и си давам сметка, че за мен е твърде късно, но харесвам това в което се превърнах!
За теб не е търде късно, но ще стане ако продължаваш в същия дух ! Най-накрая ще се превърнеш в... мен ! Това ли искаш?! Съмнявам се !
Цитирай Първоначално написано от gimli Виж мнението
Малко е необяснимо защото поне ако бях пробвал с някое момиче и беше станало нещо...
Пробвай докато си млад и момичетата около тебе също. На вашата възраст нещата се случват по-лесно. По-нататък level-а се качва, трудността също и ако не си научил играта ще си винаги капо! Като мен !
Цитирай Първоначално написано от 女性の目 Виж мнението
Монстърите са от онези зелените , най-големите. Вчера яко се натрясках. Аз ги пия бавно за да се наслаждавам на тях по-дълго време.
Съсипваш си здравето и един ден ще съжаляваш, но обикновено когато дойде разкаянието, вече ще е късно!
Цитирай Първоначално написано от 女性の目 Виж мнението
Само не ме карайте да давам примери или да разкажа за моите провали? Накрая ще спрете да пишете , за това няма да пиша повече в темата. Много ви е лесно да говорите така като всичко в този живот ви е наред , нали?
Какви провали? На твоята възраст какви големи провали може да имаш? Нали знаеш, че винаги може да бъде и по-зле ?!

Не допускайте същите грешки, които допуснах аз!