- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анална мастурбация.
Да, много ми хареса.
Да, но не ми хареса.
Не.
Кой го е опитвал, кой не, кой мисли да го направи? По-добро ли е от нормалната мастурбация? Въпросът е и за двата пола!
не е по-добро но за мен вече е must! много яко
После що съм бил за казармата, гледай колко педераси се навъдиха.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
не знам как реши че съм педерас...като ми стигнеш бройката жени това ще можеш да ме съдиш!
Това че не си познаваш собственото тяло си е твой проблем
Сигурен съм че не ми ги е миналпросто знам
Тя и мойта ми бърка по дупките и кво ? къв съм тогава?
Многознайковци яко...Жалко за хубавия ти ник....
съгласна съм с Mr.G ... не е гейско, защото не го прави с мъж...а и това си е начин на самозадоволяване... така че е нормално да му е приятно и да му харесва...не виждам нищо гейско в това...![]()
гейско вижда само този който или тесногърд или някой 17 годишен пъпчасъл анаболен тийн! Не си мислете че сте мъже като лъскате а не си правите кефа както ви е кеф
Обожавам аналната мастурбация!
Момиче ме е чукало анално, това е страхотно!
Бих искал да ми пишат момичета, които харесват аналната мастурбация и желаят да си споделим повече по въпроса.
Можете да ми пишете на sexfann@mail.bg
Харесвам мастурбирането по всякакви начини вкл. и анално.
Ако има фенки които искат да опитат нови неща в мастурбирането може да ми пишат и да си споделим мисли и идеи. Имам богата фантазия и естествено би било интересно да се приложи на практика.
Към всички момичета: Ако просто искате да си пишете с някой който ви разбира или имате желанеи да изчукате някое момче анално - neangajira6t@abv.bg
Тези които практикуват това нещо не са педераси, те са принцеси..
Аре стига уе, кво му е нормалното на това мъж да си бърка в ануса за удоволствие... То сигурно от там се почва, първо с пръст, после с дилдо и най-накрая ще се озовете под някой дебел и мазен педераст...
Тоя форум стана прекалено педалски.
Хомоеротичната атмосфера се усеща навсякъде, I'm out.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това е гадно. И как точно става? С вибратор там е ужасно неприятно. Поне за мен.
Имам един вибратор и оргазма с него е гарантиран. По мъже не ходя. Нормално е всеки хетеросексуален мъж да има по един вибратор в шкафа.