.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Остави! След като и казах за чувствата си 1 ден по-късно за първи път тя ми писа и преди да си легне ми прати целувка. След 2 дена аз и писах и тя ме отряза с извинението, че искала да лягала, че била не тренировки и трябвала да си почива, а остана онлайн още 2 часа. След 3 дена и писах пак и без отговор дори без "сеен". Толкова бързо ли и отминаха чувствата или какво не знам и аз?

Тогава я остави на произвола на съдбата, ще си намериш някоя, която да откликне на чувствата ти.

Благодаря ви за съветите! Най-гадното е, че направих всичко възможно, за да я спечеля. Имам чувството, че и тя изпитва нещо, но се страхува да каже. Когато се запознахме ме гледаше някак с интерес, дори по едно време не свали поглед от мене. Очите и сякаш издаваха всичко, но кои знае може нещо друго да и било на ум. Тогава си казах "Това е момичето". Още тогава и писах 1-вия път добре, 2-ри път пак без отговор и чак след като се видяхме след 3 месеца пак ми писа, за да се извини за игнора. И ето ни пак до тази фаза до игнора. Поне този път си писахме по-дълго време, но накрая пак нищо.

Нормално е това поведение, не знам на колко точно каза че е, но е малка, не знае какво иска, може родителите й да я напътстват, че си голям за нея, много са вариантите, но кой да знае..

Супер фен
    Женските очи са много дълбоки Струва ми се,че ти върти номера.

Цитирай Първоначално написано от GTR98 Виж мнението
    Без това 4 години са доста и има и други момичета
    Защо направи тема тогава?

Мега фен Аватара на baby_baby
    С този срам до никъде няма да стигнеш като толкова я харесваш и искаш да и признаеш за чувствата си излезте някъде да сте само двамата и и кажи може и нея да я е срам и да чака ти да направиш първата крачка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си