Здравейте,
Бих искал да споделя с вас една история.
Харесал съм момиче, с което в момента си пиша.Аз съм 11 клас, а тя 7 клас- основния проблем са годините. Постоянно мисля за нея и не знам какво да правя. Пишем си по социалните мрежи и я чувствам много близка. Не мога да бъде сигурен дали и тя чувства същото към мене, но в някои моменти като си пишем имам чувството, че ми дава сигнали или намеци (така да ги наречем), че има специфични отношения към мене. Един път ми изпрати сърце като каза, че е объркала чата. Също така ми прати нейна снимка и ме пита как така можела да била толкова грозна. Аз и рекох, че е симпатична и красива. След което заявих, че тя изглежда добре, а аз съм грозния. След като изрекох това тя ми каза, че не била съгласна с мене. Виждали сме се на живо, но не сме говорели много. Причината е, че се срещаме когато родителите ни се събират, а пък там е още по-трудно да я заговора.
Скоро ме беше поканила да отида да я гледам как играе баскетбол, но аз отказах, тъй като съм много срамежлив. Причината поради, която все още не съм й признал за чувствата си е, че не ми е дала все още очевиден сигнал, че изпитва нещо към мен. Питал съм някой приятели дали 4 години са много. Някой ме подкрепят, други се шегуват с мене за това.
Та въпроса ми към вас е : Възможна ли е някаква връзка между момче 11 клас и момиче 7 клас