.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Annie17.
    Guest

Unhappy Спешно помощ!!

Здравейте! Имам малък проблем и не знам какво да мисля. Оня ден си направих тест за бременност. Проблема е там, че тестът отчете чак след няколко часа. Въпросът ми е - дали е верен? (Съжалявам, ако вече е имало такава тема.)

Мега фен Аватара на solo_
    Просто купи още 1 - 2 теста и ако те покажат същия резултат значи е верен,

Annie17.
    Guest
    Мислих, но приятелят ми ме спира защото нямало смисъл да си харча излишно парите след като той ме обеждава че няма за какво да се притеснявам след като той е на 100% сигурен.

И все пак, не е зле да заложиш на сигурността.

Annie17.
    Guest
    Може би така е най-правилно. Много благодаря за бързият отговор!

Аз съм 24/7 на разположение във форума.

20 лева ще ти спестят 300 лева аборт, или в най - лошият случай да станеш мама в най - неподходящия момент.Не го слушай..купи си още тестове (хубаво е да се правят след 14-тия ден до колкото знам)
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

най- добре ще е.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Да ,ама като надуеш корема, ще му избие студена пот и ще те заебе на произвола....
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

vij sq vzemai nekvo hapche dokato ne e stanalo kysno ili kupi kam oshte 4 5 testa ako ne vqrvash i da vidish kvo e polojenieto no ne se pritesnqvai vse pak moje i da napraish abort

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    20 лева ще ти спестят 300 лева аборт, или в най - лошият случай да станеш мама в най - неподходящия момент.Не го слушай..купи си още тестове (хубаво е да се правят след 14-тия ден до колкото знам)
    Как така ще и спестят пари за аборт, ако е бременна пак ще трябва да прави аборт :д

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Как така ще и спестят пари за аборт, ако е бременна пак ще трябва да прави аборт :д
    Друго искаше да каже...

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Значи тестовете се считат за валидни между 5-10 мин от направата им. Някоко часа след това обикновенно не се счита за вярно.
    Вземи си още 2 теста, различни марки, и ги направи прочети упътването кога се счита за валиден.
    Успех!
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си