Така.. Имам следния проблем. Момче съм на 18 години. Влюбен съм в едно момиче вече от година и половина. Познаваме се от горе-долу 3 години. Още от самото начало станахме много близки. В началото всичко беше чисто приятелско, никога не съм си мислел, че ще се влюбя в нея. Говорили сме си с часове по всевъзможни теми - секс, политика, училище, наркотици, литература, абе всичко. Та... преди година и половина се влюбих... В началото си мислех, че ще отмине и , че е просто поредното момиче, към което имам временни чувства. Обаче.... не се оказа така. И преди половин година й го споделих. Казах и открито, точно и ясно, че я харесвам адски много. Казвал съм й, че постоянно мисля за нея и всичко давам за нея. Е тя ми отказа... После, спряхме да си говорим за няколко месеца. Докато един ден й писах да излезнем. Та.. филма отново продължи. Мислех си, че съм я преодолял, обаче уви... не съм. Тогава реших пак да я питам. Казах й, че ще се боря за нея независимо от всичко. Еми пак ми отказа... Продължих за извесно време да се боря за нея, опитвах всичко...Без резултат. И реших да я отеба. Казах си: Край! И спрях всякакъв контакт с нея. Иии след 1 месец тя пък се свърза мен. И ми каза, че не можела без мен, че съм и най-близкият и такива неща. Аз й казах, че не мога да съм просто приятел с нея и това няма как да стане. Тогава се уговорихме. Ако еди какво си случи(нарочно не го споменавам, защото не искам, а и няма значение) ще сме заедно. Е то се случи.. Обаче аз не искам да действам. Искам да се откажа. Не го споменах, но в цялата история има и трети човек. Тя имаше сериозна връзка преди време и не се оттърсила от нея. говорили сме с нея на тая тема и според мен тя има смесени чувства към този трети човек. Но все пак има чувства към него. Затова аз искам да се откажа. Моля за съвети, коментари каквото и да е...
Последно редактирано от iwish : 01-21-2016 на 19:40