- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прецакан съм
Момче,ползва те за резервен вариант (тип изтривалка)..Тя знае,че там ще е "никой", и че само ти си и вариант за там...Ще е с теб известно време,после ще си намери компания и ти пак увисваш.Бягай надалеч от такива..Едно нещо не е ли като хората от самото начало, то няма да стане никога. (Крайно изказване, но съм си патил от такава МЪРША.)
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ей така,решаваш се и спираш..Честити ми рождения ден и аз написах просто " Благодаря " от възпитание и нищо повече..Първата една седмица ще ти е окей,но преди всичко трябва да осъзнаеш,че ти си личност,отделен човек, който не се нуждае от някаква си мърла, която го иска само за изгода.ЗАСЛУЖАВАШ НЕЩО ПОВЕЧЕ - това трябва да ти е първата мисъл след като станеш и последната преди да легнеш...след втората - третата седмица ще осъзнаеш колко свободно време имаш и ще започнеш да се чудиш как изобщо си могъл да търпиш такова човекоподобно.Успех!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...