.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Помощ?

Question Помощ?

Знам, че вероятно поста ми не е за тази тема, но честно казано ми е все тая.
    Напоследък имам чувството, че всичко в живота ми се проваля- скъсах с приятеля ми(за което всъщност не съжалявам), в училище не ми върви, имам чувството, че сме си писнали с компанията и нямам ниаква идея какво искам да правя с живота си, а трябва спешно да избера, защото ми предстои кандидатстване тази година.
    Освен това напоследък осъзнах, че постоянно се напрягам дори и като привидно съм спокойна, сякаш нещо лошо ще ми се случи всеки момент. Все по-често ми се случва да си мисля, че чакам нещо да ми се случи, но и аз не знам какво е то и откъде ще дойде, сякаш целия ми живот се върти около това нещо и просто искам да стигна колкото се може по-безболезнено до него. Имат ли някакъв смисъл думите ми? Не знам. Просто ми се искаше да знам дали някой е изпадал в подобно положение...

Мега фен Аватара на solo_
    Мини пубертета...

стягай се, от теб зависят тия работи

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Това,че си скъсала с приятеля си е добра новина щом не съжаляваш явно е бил просто едно стъпало което те води към любовта на живота ти за да ти върви в училище трябва да си седнеш на гъза и да учиш, а това за компанията не го мисли ще се оправите радвай се,че имаш приятели. Какво да правиш с живота си? По думите ти разбирам, че си на 14-15 години ами аз ще ти кажа какво да правиш - учи,спортувай,храни се здравословно,обичай,спи.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    Това,че си скъсала с приятеля си е добра новина щом не съжаляваш явно е бил просто едно стъпало което те води към любовта на живота ти за да ти върви в училище трябва да си седнеш на гъза и да учиш, а това за компанията не го мисли ще се оправите радвай се,че имаш приятели. Какво да правиш с живота си? По думите ти разбирам, че си на 14-15 години ами аз ще ти кажа какво да правиш - учи,спортувай,храни се здравословно,обичай,спи.
    И може също така да звънне на батко и Ванко да и преподаде някой друг урок по креватно сумо.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен
    Аз пък мисля,че е въпрос на логика.Ако мислите ти постоянно са негативни и имаш чувството,че ще се случи нещо лошо то затова и се случва.Почни да си мислиш хубави неща и да видиш как ще привлечеш хубави моменти и хубави неща ще ти се случват.

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    И може също така да звънне на батко и Ванко да и преподаде някой друг урок по креватно сумо.
    Мерси, но мисля, че ще пасувам

На колко години си?

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от iwish Виж мнението
    На колко години си?
    Тя е на 40 години.

Цитирай Първоначално написано от iwish Виж мнението
    На колко години си?
    На 17 съм.

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    стягай се, от теб зависят тия работи
    Честно казано не съм се отпускала, че да се "стегна", просто в моето училище трудно се изкарват добри оценки и просто ми идва в повече напрежението.

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    тъп педофилски сваляч, на който сигурно не му връзват подходящи за възрастта му и затова сваля малки

ч, разбирам те, при мен също нещата се провалят или имам чувството, че ще се провалят и няма да успея да овладея хаотичния си живот и да се случат нещата, които искам, постоянно мисля, че нещо лошо ще ми се случи, освен това ме тревожи и животът на близките ми, отчаяна съм от повечето хора, включително и от себе си, често имам кошмари и не мога да спя хубаво, наскоро получих най-продължителната си паник атака, надявам се при теб да не е чак толкова зле, не развявай бял флаг, (hug) ако си реална, _|_ aко си фейк
    Последно редактирано от hardstaily : 02-07-2016 на 02:57

Мега фен Аватара на baby_baby
    Има и такива периоди когато нищо не ти върви но не трябва да се затваряш в себе си и да си мислиш защо не ти върви и някакви такива просто се примиряваш

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си