Първоначално написано от solo_ ЕЕ ок Пиши на Indistinct Защо ми изпращаш луди? Не съм психолог.
Първоначално написано от Indistinct Защо ми изпращаш луди? Не съм психолог. Не съм луд. Аз съм нормален мъж
Първоначално написано от fennastrapona Не съм луд. Аз съм нормален мъж Чел ли си Страбон?
Първоначално написано от inewton Чел ли си Страбон? Не.
Първоначално написано от fennastrapona Не. Ама знаеш какво е страпон. Дегенерат!
Първоначално написано от Indistinct Защо ми изпращаш луди? Не съм психолог. Вие да го чукате, разбрах за проблема Ви.
Първоначално написано от solo_ Вие да го чукате, разбрах за проблема Ви. Проблемът ми е, че не искам да ми изпращаш някакви извратеняци, да ми пълнят пощата с глупости.
Първоначално написано от Indistinct Проблемът ми е, че не искам да ми изпращаш някакви извратеняци, да ми пълнят пощата с глупости. Проблемът Ви госпожице е друг, но не смятам да го коментирам.
Първоначално написано от solo_ Проблемът Ви госпожице е друг, но не смятам да го коментирам. Не го коментирай тогава. Никой не те задължава.
Първоначално написано от Indistinct Не го коментирай тогава. Никой не те задължава.
Първоначално написано от solo_ Този език напусна чата на милардерите. Не е на добре.
Първоначално написано от Indistinct Проблемът ми е, че не искам да ми изпращаш някакви извратеняци, да ми пълнят пощата с глупости. Тоя fennastrapona е solo_. Още ли не сте го разбрали!?
Първоначално написано от inewton Тоя fennastrapona е solo_. Още ли не сте го разбрали!? Споко де. Не го издавай, този път поне се е постарал.
Първоначално написано от inewton Тоя fennastrapona е solo_. Още ли не сте го разбрали!? Е то 50% от троловете са акаунти на соло :д
Първоначално написано от Dwyd96 Е то 50% от троловете са акаунти на соло :д Добре.
Първоначално написано от Dwyd96 Е то 50% от троловете са акаунти на соло :д И повече. Той е достоен ученик на dreamwalker.
Първоначално написано от inewton И повече. Той е достоен ученик на dreamwalker. Хаха добре.
Правила