Първоначално написано от Indistinct Проблемът ми е, че не искам да ми изпращаш някакви извратеняци, да ми пълнят пощата с глупости. Проблемът Ви госпожице е друг, но не смятам да го коментирам.
Първоначално написано от Indistinct Проблемът ми е, че не искам да ми изпращаш някакви извратеняци, да ми пълнят пощата с глупости. Тоя fennastrapona е solo_. Още ли не сте го разбрали!?
Първоначално написано от solo_ Проблемът Ви госпожице е друг, но не смятам да го коментирам. Не го коментирай тогава. Никой не те задължава.
Първоначално написано от inewton Тоя fennastrapona е solo_. Още ли не сте го разбрали!? Споко де. Не го издавай, този път поне се е постарал.
Първоначално написано от Indistinct Не го коментирай тогава. Никой не те задължава.
Първоначално написано от solo_ Този език напусна чата на милардерите. Не е на добре.
Първоначално написано от Indistinct Този език напусна чата на милардерите. Не е на добре.
Първоначално написано от inewton Тоя fennastrapona е solo_. Още ли не сте го разбрали!? Е то 50% от троловете са акаунти на соло :д
Първоначално написано от Dwyd96 Е то 50% от троловете са акаунти на соло :д Добре.
Първоначално написано от Dwyd96 Е то 50% от троловете са акаунти на соло :д И повече. Той е достоен ученик на dreamwalker.
Първоначално написано от inewton И повече. Той е достоен ученик на dreamwalker. Хаха добре.
Правила