- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Искам да те опозная" /за момичета
Момичета, ако някое момче с което сте се запознали от преди няколко дни, ви покани на среща /примерно разходка/ и после напише "искам да те опозная" странно ли е?
Последно редактирано от Sarafina : 01-29-2016 на 21:32
Съкратих подробностите, промених и историята, запазих смисъла само. Исках да поканя момиче и това да й го напиша, един вид за да си изясня намеренията. I'll go for it.
^Остани си с ръка в гащите, някой ден евентуално пораснеш. Хаха чакай да предположа - цъкаш компютърни игри цял ден, срам те е да разговаряш нормално с момичетата, те те искат за приятел само и естествено виниш тях, за да излезеш сух от водата!Симпатяга. 6-ти клас? "Под Игото" мина ли го?
Денем кротък пубертет, а нощем - лошо момче хахахаха
Последно редактирано от Sarafina : 01-29-2016 на 22:24
Айде како на гледай - http://www.razerzone.com/gaming-syst...rabook-desktop
Хаха мерси, приятелю... страх ме е още да отворя линка :дд
Защо така се получава бе... писах "за момичета", пишат момчета^ама ти поне ме радваш
Изхвърли си вагиналния секрет в устана ми... От къде си да идвам сега ?
тва описание е за доста от хората тука, ама е тотална противоположност на мен, аз съм имал контакт с много момичета, много малко ме искат за приятел, защото им е трудно да се сдържат, всичко друго съм, но не и срамежлив, все пак съм мъж, компютърни игри не съм цъкал от 6-7 клас
момиче и момче се запознават, момчето и пише, че иска да излязат и да я опознае, това включва и полови отношения по нататък, не ми лафи, че иска да са само приятели
Хайде сега прочети първия абзац /текст с много редове/ от моя пост, който ти цитира горе... Демек втория ми коментар
И писах "само за момичета"?
Хаха ох сладури, темата се изчерпа, благодарско
Що да е странно?Човека иска да те опознае,ти естествено се дръж на ниво и не свалай гащите си още на първата обиколка