.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Скучен съм

Здравейте , имам малък проблем..на гаджето му дотегна от еднообразието.. откакто сме заедно или седим на вънка, ходим на кафе или на билярд, и също ходим вкъщи да учим заедно(подчертавам да учим защото няма какво друго вкъщи винаги има някой .. та мисълта ми е ако може да дадете някакви съвети да правим нещо по разнообразно имайки предвид че нямам пари да си позволявам много неща ?!

Мега фен Аватара на solo_
    То сигурно сте 3-4-5-6 клас, ако не е така кажи за да дам адекватен отговор.

аз съм 12 а тя 10

направете си сексче да се развеселите, то само учене и такива простотиики не са подходящи за връзка ако щом толкова никога не сте сами направете го навън

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Играйте карти, не се сърди човече, гледайте power rangers ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Играйте си на Хайди и дядо й, свещеник и грешница, полицаи, инквизитор и вещица, конкистадор и индианка...

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Играйте си на Хайди и дядо й, свещеник и грешница, полицаи, инквизитор и вещица, конкистадор и индианка...
    Екзорсиста е по-добре.

Скуката в повечето случаи води до късане... Just saying

Преди години, едно много красиво момиче искаше да се запознаем , и да си говорим... личеше си че се интересува от мен , но аз дори една дума не и казах , защото знаех че като се сближим малко повече , ще се подиграе с мен и ще ме игнорира. Не съм грозен , а по-скоро доста пълен и приличах на по-голям от колкото съм... бях висок 168/ на 73кг и това беше някъде 2013-2014. Външния вид играе голяма роля... ако си красив и нахакан , тя изобщо няма да те сметне за скучен ами ще ти обръща доста внимание.

Цитирай Първоначално написано от 女性の目 Виж мнението
    Преди години, едно много красиво момиче искаше да се запознаем , и да си говорим... личеше си че се интересува от мен , но аз дори една дума не и казах , защото знаех че като се сближим малко повече , ще се подиграе с мен и ще ме игнорира. Не съм грозен , а по-скоро доста пълен и приличах на по-голям от колкото съм... бях висок 168/ на 73кг и това беше някъде 2013-2014. Външния вид играе голяма роля... ако си красив и нахакан , тя изобщо няма да те сметне за скучен ами ще ти обръща доста внимание.
    Открил си америка, браво, асам соло

Виждам , прочетох.

Супер фен
    Не ви трябват много пари ,за да си прекарвате добре.Купете си чипс и бира примерно и си пуснете някое хубаво филмче във вас ,аз обичам така да правя.Играйте на карти,когато е по-топло може да отидете на планина заедно и да се возите на лифта.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не си скучен, миличък. Малко разнообразие в местата, заниманията трябва.
    Отиди й ти на гости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си