Здравейте, ще започна така.. Момиче съм на 18 години скоро 19 ще навърша, проблема е там, че все още съм девствена. И да някой от вас ще кажат " гордей се с това " и т.н аз се гордея с това и то много, но вече искам нещо по така. Аз съм от тип момичета не го раздавам леко един вид.. Обкражението ми е мъже и жени много по стари от мен.. Бръмча много пари коли всичко и въпреки, че ме заобикалят много мъже и мъже като кажа здраво стъпили на краката си над 25 години но както се казва само приятели познати.. Не съм имала много връзки до сега характера ми е такъв, че не харесвам всеки мъж рядко СВ случва някой да ме грабне с характер, външен вид и т.н има и доста симпатични но както казах за да се занимавам с някой трябва наистина да ме впечатли и с това нямам предвид пари или нещо такова .. Предната ми връзка беше с 28 годишен мъж излизахме известно време вечери, дискотеки насам натам прекарвахме си хубаво така горе долу 3 4 месеца и сега ще си кажете 3 4 месеца ще ми се наслаждава само с поглед глупости ,но напротив да не кажа нещо особено аз съм много уважавана било то от жени или мъже никога не се е чувало за мен дори и лъжи, че съм лесна или нещо подобно но маината му на това и проблема е там, че имам приятел от известно време той е на 29 здраво стъпил на краката си знае какво иска и как да го получи наистина искам да задържа този мъж в живота си ( досега не съм искала принципно ги опознавам и не ги искам ) за сега върви само с целувки милувки а той е страхотен държи се с мен невероятно, ислишва ме, дава ми съвети като по голям, помага ми, глези мен и то невероятно все пак всяка жена обича да е глезена бе всичко му е топ и е сериозен запозна ме с техните без дори да ме е вкарал в леглото си и не не носи всяка в тях го потвърдиха бе нямам думи .. Малко се отклоних и проблема е там, че нито мога да споделя на приятелка всичките ми приятелки са някви страшни изроди ебат се на поразия други са женени и ме знаят, че съм хаимана с майка ми пък апсурт единствено гениколога ми знае и той горкия незнае кво да ми каже така че искам съвет на никаква цена не трябва да се разбира, че съм девствена това ще е унижение за мен предпочитам да си стоя девствена и да умра до 3 години отколкото да си призная не искам вибратори или подобни глупости искам някакси той да не разбере а и съм много тясна играла съм си сама вкарвам си двата пръста но усещам че едвам едвам стоят вътре много е тясно моля ви дайте ми някой съвет, трик или нещо!
Благодаря предварително!
( Живея от малка в Германия учила съм само до 2ри клас в България и съжелявам за грешките който допускам)