.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Проблем с лаптоп

Имам един малък проблем, но много дразнещ с моя лаптоп. Acer е с 4гб рам и двуядрен процесор и видео карта Nvidia. Беше с 8.1 и се ъпдейтна до 10, но когато гледам клип или пиша например тук забива за около 1 секунда. Направих му ресет там от опциите ама пак същата работа. Някакви идеи от какво може да е това?

Инсталирани ли са всички драйвери?

Да. Започвам да се чудя дали да не опитам да му върна windows 7. Тогава си работеше много по-добре май...

гост-15
    Guest
    Лаптопът ти вече знае за какви мръсни уговорки с момчета го/ще го използваш, та затова не иска вече да работи както трябва. (:

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от гост-15 Виж мнението
    Лаптопът ти вече знае за какви мръсни уговорки с момчета го/ще го използваш, та затова не иска вече да работи както трябва. (:
    LMFAO wHo cARES кво мисли лаптопа... То през 2030-ста и това ще стане...

Големи дебили сте!

Я кажи к'во е дебил ?

А ти си ?

гост-15
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Големи дебили сте!
    ^^ Така е, аз си признавам! (:

А ти си признай, че си фейк - не е възможно да съществува такова момиче, каквото ти описваш, че си...

не е фейк по скоро е

ПС Това нещо Melly_ как се е описало ? Я кажи да видя дали знаеш защото аз знам...

гост-15
    Guest
    ^ виж, не познавам момичето, но не мисля, че е реален потребител тук. За мен тя е фейк.
    По отношение това как се е самообрисувала - виж ѝ коментарите и къде ги е писала.

^ виж, не познавам момичето, но не мисля, че е реален потребител тук. За мен тя е фейк.
    По отношение това как се е самообрисувала - виж ѝ коментарите и къде ги е писала.
    Покажи че... Как така не е реален потребител ? бот ли ?

гост-15
    Guest
    ^ добре, не се изразих по правилен начин. Реален човек си е, но пишещ нереални неща. - т.е. Melly_ според мен е фейк профил.

P.S.: а и тази "_" в края на ник-а ѝ... solo_, нали не страдаш от раздвоение на личността? (:

Ей гост-15 имам чувства към теб влюбих се веднага след като разбрах колко си интилигентна !

гост-15
    Guest
    ^ Объркано същество - стой далеч от мен. Нямам нищо против обратните, само да не ме доближават.

^ Объркано същество - стой далеч от мен. Нямам нищо против обратните, само да не ме доближават.
    Зная коя си <3

Супер фен Аватара на JDeel
    Имам един малък проблем, но много дразнещ с моя лаптоп. Acer е с 4гб рам и двуядрен процесор и видео карта Nvidia. Беше с 8.1 и се ъпдейтна до 10, но когато гледам клип или пиша например тук забива за около 1 секунда. Направих му ресет там от опциите ама пак същата работа. Някакви идеи от какво може да е това?
    Какво значи "забива за около 1 секунда"? Дай снимка на графиката на процесора, подобно на тая (до там се стига с Ctrl+Shift+Esc):

На чатърите в темата бих предложил един сайт https://www.chat.bg/
    Последно редактирано от JDeel : 01-25-2016 на 08:32

Мега фен
    този скрийншот от по време на забиването ли е?, ако не, тогава първо стартирай прозореца на task manager и после пусни клип, на който ти забива

абе тва melly е некъв чикиджия, който си е насвалил снимки на това момиче, което поства тука във форума и пише по темите как се ебе в гъза, а в същото време лъска, а може и през тва време да се ебе в гъза, то тука се навъдиха много педали

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    абе тва melly е некъв чикиджия, който си е насвалил снимки на това момиче, което поства тука във форума и пише по темите как се ебе в гъза, а в същото време лъска, а може и през тва време да се ебе в гъза, то тука се навъдиха много педали
    Фейк съм на Solo_ айде дано си доволен!?

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    този скрийншот от по време на забиването ли е?, ако не, тогава първо стартирай прозореца на task manager и после пусни клип, на който ти забива
    Да. Да кажа само, че харда ми е чисто нов след като стария се сбъгася.

Ей Melly_ парцал прост !!! Ти си скандално ниско !!! СКАНДАЛНО !!! Не се прави на мен !!! Аз съм стъпил на крака - лапе просто !!! Ей Животно - Тва не съм аз !!! НЕ СЪМ АЗ !!! НЕ СЪМ !!! Аз съм МНОГО ВИСОКО !!!!
    ПЛЮС ТОВА - МОГА ДА ГО ДОКАЖА !

^ добре, не се изразих по правилен начин. Реален човек си е, но пишещ нереални неща. - т.е. Melly_ според мен е фейк профил.

P.S.: а и тази "_" в края на ник-а ѝ... solo_, нали не страдаш от раздвоение на личността? (:
    Ох не знам вече и аз какво да правя. Май ще е по-добре да ми изтрият модераторите ника Solo_ след като ме разкриха. Мисля, че Melly_ ми отива повече. Ама тая пуста долна черта що я сложих??!!! Тя ме издаде.

Ох не знам вече и аз какво да правя. Май ще е по-добре да ми изтрият модераторите ника Solo_ след като ме разкриха. Мисля, че Melly_ ми отива повече. Ама тая пуста долна черта що я сложих??!!! Тя ме издаде.
    Просто дете ама просто!!!

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Просто дете ама просто!!!
    Дали въобще ще ми повярват, че аз не съм аз?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си