- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа
Харесвам едно момче от доста време. Приятели сме при това доста добри и се притеснявам, че ако му кажа ще ни се развали приятелството. Предишен път, когато харесвах друго момче, казах му, че го харесвам и целия клас разбра и ми се подигравахаКакво да направя!?
Кой клас ти се е подигравал ? Детската градина или 3-4-ти клас ? Ако си от по-горните класове не е нормално да ти се подиграват за това че харесваш някого - ползвай Фейсбук.
Ако му кажеш знай, че какъвто и да е отговорът му, отношението между вас няма да е същото.
По-добрият вариант за теб е да ти отвърне на чувствата, но ако не го направи, ще си загубила едно добро приятелство. Решението е твое.
Как би могъл да бъдеш приятелка с някого, ако знаеш, че те харесва, а ти него не? Това си е мъка не само за другия, но и за теб. Става досадно да гледаш другия колко влюбено те гледа, как се мъчи да е близо до теб...И губиш нервите си. Започваш да го отбягваш, изведнъж приятелството не ти се струва толкова важно. Веднъж направиш ли такава стъпка, няма връщане назад.
Не е от това... В малките класове още играят с спайдърмен и не знаят какво е любов, преди имах подобна случка и аз но не смятам да коментирам.. Щом си 4-ти не му казвай че ще ти се изсмее и ще каже на всички и ще ти се подиграват после.. 100% Пробвай да видиш че съм прав.
ПС: Мисли алтернатива... Прави си фалшиви профили във фейсбук, пиши му от други имена представяй се за някой/някоя друга и го разпитвай какво мисли ча теб тоест ти го питаш това от друг профил и все едно не си ти и тогава може да поддаде
То в 7-ми клас е по-така наред работата... Можеш да му кажеш и се надявай че нищо няма да се обърка. 7-ми клас е и вече го пере пубертета значи няма страшно.
Ей Философчо... Слушай сега... имах предвид щом тя него харесва а той нея не и тя му каже за това и нищо не се получи просто да продължат все е дно нищо не е станало..
LmaO![]()
Кви са тези иднииски случки в този форум не знам... се някви такива умо помрачени теми има в този раздел...
Я си гледай изпитите. Влез в хубава гимназия, пък тогава преследвай момчета ;д
И ние да бяхме на техните години - щяхме да знаем ама аз съм един дядо на 73 а ти коте на 40![]()