.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Грозния, не мисля, че щом имам обеца е някакъв проблем. Все пак в днешно време това е напълно нормално. Отделно е на ухото, а не на на веждата или по-зле. Просто искам да поговоря с родителите й, да им кажа как вървят нещата и да обсъдим връзката ни с дъщеря им. Просто се чудя дали ще постъпя правилно..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mindx Виж мнението
    Просто искам да поговоря с родителите й, да им кажа как вървят нещата и да обсъдим връзката ни с дъщеря им. Просто се чудя дали ще постъпя правилно..
    Какво мислиш да им кажеш? И знаеш ли какво си мислят те? Защото аз знам - "тоя тип (т.е. ТИ) иска да изчука нашето момиченце" ! И ти какво ще им кажеш... "ааа не, ние с нея само си играем!" !
    Дори да е така, както ти казваш или би казал (не искам да споря дали е така или не) - мислиш ли, че ще ги убедиш ? Аз отсега ти казвам, че не - няма смисъл да водиш тоя разговор с тях !

Моят съвет е излизайте и се виждайте с приятелката ти и правете каквото ви е приятно и гледайте да не влизате в сблъсък с родителите си! Все пак бъди отговорен - ако стигнете до секс, използвайте предпазни средства! Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си