Цитирай Първоначално написано от heavemyra Виж мнението
Бихте ли се борили за човек , с който сте имали невероятно моменти заедно , споделяли сте си много - дори и за кратък период от време?Стана така ,че моята приятелка реши да скъсаме тъй като и двамата имахме грешна представа какво се случва.. И двамата излиза , че сме се чувствали нежелани , а това изобщо не е така.. Попитах я дали все още има чувства към мен и тя отговори че има , но просто не са толкова силни , колкото в начало(защото с държанието си просто малко съм ги убил , а не съм такъв човек). Лично аз имам голяма вина , за това което се случи , защото се държах зле с нея , но всичко е било , защото наистина много я ценя като човек. Иска да си пишем , иска да излизаме с една компания , но просто искам да не сме само приятели..

Затова моля ви , ако някой е бил в такава ситуация или просто иска да даде мнение , ще съм много благодарен
Бих се борил, ако си заслужава, да. Бих се опитал да разбера какво куца и, ако не се налага да вървя срещу собствените си разбирания, бих го променил. Ако не съм само аз виновния, бих обяснил кое не ми харесва.