- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми дракон ли е?
Здравейте! Преди всичко не искам подигравки и да ме сметнете за глупава, сериозна съм!!!!!!
От известно време се срещам с едно момче. Има една вежда, която величествено се спуска надолу по носа му и един такъв поглед величествен...като на дракон, сещате се
Понякога, когато сме само двамата, усещам, че ще бълне огън...страст какво да се прави
Не знам как да го питам без да ме помисли за луда
помощ
чакаме включване от Fisherman, Papugai или някой от сорта...
Или ти имаш някакви сериозни халюцинации, или вземаш LSD, или просто приятелят ти изглежда така както го описваш, просто защото си е такъв и вяяярвай ми не е дракон, я и като ти гледам nikname-а може би просто ти се иска да бъде
Lucky you!!! Ще ми се и моят да беше дракон... Щях да го обичам още повече.
Определено гаджето ти не е ДРАКОН .
Просто мисля че тревата ти е в повече , чао.
ХАХАХАХАХАХ, Е НЕ ! ПАДНАХ ОТ СМЯХ ! ХАХХАA![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ако харесва лъскави неща, постоянно е топъл като печка, но не се оприличава на Смог то тогава да...![]()
тежки гъби ядеш май![]()
Имах същич проблем, но се оказа, че е динозвър, което беше по-добрият избор. Провери дали под сгънката на карака му има черно-бели люспи и малко жълто-зелен секрет. Стискам ти палци да се окаже динозавър!!!