.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Влюбен в момиче което си има приятел!?

Здравейте. Преди време бях на вила с приятели, там се запознах с едно момиче което ме грабна от пръв поглед. Помислих си, че е нещо моментно но уви не беше така. Говорихме си там запознахме се и като цяло ми допадна адски много. След това я добавих в фб писахме си известно време но се държеше някак си дръпнато, отговаряше бавно, с кратки отговори... А когато си говорим е точно обратното. Няколко дни по-късно споделих с приятели за нея, един от тях беше от нейният клас и ми каза, че не вобще не е стока. Както подобаващо аз не обърнах внимание на думите му. През лятната ваканция почти не се чувахме, пътувах извън страната и просто нямаше как, тя не се сещаше да ми пише а аз глупака си казах "ще чакам тя да се сети за мен" е и така и не се сети. От скоро пак си пишем, и е бях поканил на едно събиране с приятели да дойде и тя с мен, първо ми се стори, че има надежда да дойде, срещахме се 2-3 дни преди вилата да говорим за да я обедя да дойде. Е но както бяха тръгнали на добре нещата изведнъж всичко се срина.... Докато очаквах отговорът и и се надявах той да е ДА, една вечер тя реши да ми напише един "роман" в който ми обясни няколко тъпички причини и главната поради която не иска да дойде. И тя е, че си има приятел и ще излиза със него в същия ден. Почуствах се адски тъпо и незначително в нейните очи. Напих се по "повода" подобаващо с мисълта, че ще я забравя някак си, но уви дори и алкохола не уби мъката ми. На следващия ден пак ме преследваше мисълта за нея, не мога да я избия от главата си. В момента съм в дилема дали това което ми каза е истина или си го е измислила за да ме пробва дали държа на нея.Защото не виждам логика да ми каже, че си има приятел след толкова време при условие, че не съм крил намеренията си към нея (но и не съм бил на 100% директен), или другия варянт е просто да ме пробва като ми казва, че си има приятел за да провери дали държа на нея или ще ся зарежда и ще изглежда като моментно увлечение. И това адски много ме обърква защото няма как да разбера каква е истината. Има ли смисъл да се боря още за нея? Как по точно? Какво да направя за да види, че държа на нея изключително много. Не искам нещата да свършат просто така.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BaiTo6o Виж мнението
    Има ли смисъл да се боря още за нея? Как по точно? Какво да направя за да види, че държа на нея изключително много. Не искам нещата да свършат просто така.
    Няма никакъв смисъл да се "бориш за нея"! Тя не те е отрязала, направо те е отсвирила! Няма значение колко държиш на нея - на нея не ѝ пука! Забрави я и не контактувай с нея повече! Ако продължиш да ѝ досаждаш няма да постигнеш нищо, освен да изглеждаш като жалък глупак! Забрави я и потърси друга! Успех ! Продължавай напред !

Мега фен Аватара на solo_
    Ми разлюби се.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Няма никакъв смисъл да се "бориш за нея"! Тя не те е отрязала, направо те е отсвирила! Няма значение колко държиш на нея - на нея не ѝ пука! Забрави я и не контактувай с нея повече! Ако продължиш да ѝ досаждаш няма да постигнеш нищо, освен да изглеждаш като жалък глупак! Забрави я и потърси друга! Успех ! Продължавай напред !
    Добре а ако е обратното и ми го е казала за да провери дали държа наистина на нея?

anonymous990763
    Guest
    Добре а ако е обратното и ми го е казала за да провери дали държа наистина на нея?
    Не се надявай на това много. По-голяма е вероятността просто да иска да те разкара. Може пък и наистина да й е гадно, но е трябвало да ти каже, че си има приятел по-рано.

Точно това адски много ме забърква дали е вярно или е пробно. И не ми минава грам през ум как да разбера как стоят нещата на 100%

Задай и въпроса директно и квото стане стане и толкова... Или дай аз да се направя на твоя братовчедха и да разсекретизирав тази схема ?

Няма смисъл да се представяш за моя братовчедка, не ме е страх какъв ще е отговора и дори и да ме одреже. Но поне ако ще ме реже нека е директно за да съм сигурен а не с заобиколки и да стоя в заблуда...

Голям фен Аватара на Starless
    Никакви заобикалки не виждам аз. Казала ти е директно, но не по груб начин, че няма да го бъде.

Супер фен
    Няколко дни по-късно споделих с приятели за нея, един от тях беше от нейният клас и ми каза, че не вобще не е стока. Както подобаващо аз не обърнах внимание на думите му.
    Ето тук е бил момента да спреш и грешката ти е била,че не си послушал думите на приятелят си Дим без огън няма

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Ето тук е бил момента да спреш и грешката ти е била,че не си послушал думите на приятелят си Дим без огън няма
    Нали обаче знаеш че понякога хората са толкова злобни че няма на къде... Например този който му е казал че тя не е "стока" може пък той да я харесва и да прави всичко възможно тя да не е с другия... Нямаш си представа за злобата по училищата, повярвай тя е безконтролна, стават убииства и самоубииства, в моето училище двама се самоубиха с кокаин в кенефите а миналата година двама се збиха пред училището за това че Тошко бил откраднал 2 лева от Теодора, боя беше брутален шчупени кости, натъртвания, скъсани мускули, НЕ ОПИТВАЙТЕ ТОВА У ДОМА!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението

Нали обаче знаеш че понякога хората са толкова злобни че няма на къде... Например този който му е казал че тя не е "стока" може пък той да я харесва и да прави всичко възможно тя да не е с другия... Нямаш си представа за злобата по училищата, повярвай тя е безконтролна, стават убииства и самоубииства, в моето училище двама се самоубиха с кокаин в кенефите а миналата година двама се збиха пред училището за това че Тошко бил откраднал 2 лева от Теодора, боя беше брутален шчупени кости, натъртвания, скъсани мускули, НЕ ОПИТВАЙТЕ ТОВА У ДОМА!
    ООО аз ли нямам представа за злобата на хората,всички са гадни,злобни ,продажни душици,завистливи,отмъстит елни,алчни и гледат да ти забият нож в гърба като се обърнеш.За това казвам,че понятия като ''любов '' и ''истински приятели ''няма.

Айде да кажем 90% са такива гадове...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Айде да кажем 90% са такива гадове...
    Единствената ми истинска приятелка я познавам от 2ри клас всичко друго са приятели-мъжки пол.

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Ами ако си и досаден и всъщност няма гадже а просто те е излъгала .. Извинявам се , просто давам възможни примери...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Ами ако си и досаден и всъщност няма гадже а просто те е излъгала .. Извинявам се , просто давам възможни примери...
    Да и аз досадниците просто ги отрязвам и разбират,че не са желани.Друг начин да разкараш досадник няма.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ако е искала да те тества, щеше се прави на недостъпна, а нямаше да ти каже че си има приятел! Дори да няма приятел, щом ти е казала такова нещо - значи не те иска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си