- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият ми анален секс
Авторке, осъзнаваш, че те е изнасилил нали? Търси си правата и понеже тука закони няма, най-добре събери няколко твои приятели и докато го пребиват, му вкарай едно дилдо в гъза. Нека види, как си се почувствала тогава.
Ненормалник! И ти още стоиш при него хахахахха
rabalka като не знаеш как да се чукаш къде си тръгнала ;дд кат пате ходела пхапххапха :Д
Как, как можа да се смееш ?
Извини и се че и се смя!!!
Ти изобщо не знаеш на какво e положението на горката Rabalka, от този форум или от където и да било НИКОЙ няма право да и се смее за каквото и да било. Положението на момичето е трагично. Нямате право да и се смеете, освен ако не разказва вицове!!! Нямате право! Можете да бъдете осъдени!
Последно редактирано от solo_ : 02-12-2016 на 16:17
то си е за смяхсмешно е просто какви са повечето жени в днешно време ...
нито уважават себе си нито нищо,просто нямам думи .. с всеки ден се изумявам на нови и нови простотии ..
ходела като пате не знам си какво ми ако не се чукаш отзад няма да ходиш по този начинзадника ти не е предназначен за секс
![]()
Имам няколко въпоса младо моме
1.къде е бил секса в вас или в вас
2.кой на кого го е вкарал
3.анален ли е бил секса
4.правила ли си му свирки
5.било ли ти е приятно
6.ходила ли си след това до тоалетна
7.след колко време ти се е вмирисал задника
8.викала ли си по време на секса
9.боляло ли те е
10.казвала ли си някога през живота си как си
отговори и ще ти кажа при кой гинеколог да отидеш
Нито ходи като пате , нито нищо... Това беше поредната изцепка на женомразците от този форум. (Тук е пъно с женомразци - има и и зключение, обаче.)
-То и човек не е създаден да пуши, ама го правите нали ?
-Да изброявам ли още неща за които човек не е създаден, ама ги прави ?
Анатомично, задника не е за секс но нищо не пречи да се прави такъв вид секс
*Темите за проблеми в анален секс които виждаш тук, те са творение на един трол (няма да му казвам никнейма)
-Но важното е това което го пише в сайта wikipedia, а не какво пишат женомразците тук.
ПП: За аналния секс си има много специални техники!
щом нямам оплаквания (боли ме това боли ме онова) значи нямам проблеми със секса![]()
няма кво да ти обяснявам ;д по добре си продължавай в същия дух и ходи там като патка и не ме занимавай
и хайде ако обичаш пиши малко по грамотно,а не да се чудя какво си написала![]()
и като гледам славата ти по форумите не си една от най свестните,че да се правиш на такаваосвен идиотите тук няма да те защити някое нормално момче
![]()
лек ден![]()
![]()
Последно редактирано от tajni4kyyy1 : 02-14-2016 на 10:26
Щом ще си поправяме правописа
''СВОЙТЕ'' се пише само със ''И'', защото е в множествено число![]()
И не ме интересува какви проблеми има тя![]()
аз изказвам мнение,а това никой не може да ми го забранитемата беше за аналния секс,а не за проблемите на rabalka
това са две различни теми
![]()
Намигайте си с rabalka![]()
пак казвам хич не ме вълнува какви неща стават, изразих мнение и точка по въпроса![]()
няма заради някой си да не изразявам това,което мисля форума е за това,темите също,така че престанете да казвате на всеки какво да прави..
Не сам трагнала да претендирам че сам свястна и да тарся заштита от тоя или оня.Не сам се оплакала никаде че ме боли това или онова заштото това с ходенето няма общо с болка.И другото овцо смотатана от моралните шматки няма по големи курви.Ай дано си ме разбрала че наистина няма кво да ми обесняваш
Неграмотен изрод овца можеш да викаш на някоя друга,
не се ли виждаш ква проста курва си и колко неграмотна си отгоре на всичко,
вземи се скрий най -добре.. това с моралните курви ли само измисли??
разбери го такава си и няма да се промениш хайде са тихо ходи прави на някой свирка и се успокой !! Личи си ква проста селянка си .. по начина ти на говорене във всички теми не само в тази ужас ..
Rabalka ДА МЛЪКНЕ И Tajni4kyyy1 СЪЩО ДА МЛЪКНЕ !!!
Стига сте се карали за едното нищо
НЕ правете от мухата слон и tajni4kyyy1 Стига се заяжда! За Rabalka важи същото !!!!
Продължавайте да воювате и ще стигнете до едното нищо!!!
Може би и двете сте самотни---> https://www.youtube.com/watch?v=opzg3gW8UPU
не се заяждам просто тя да не отрича истината !!!
И хич не съм самотна не знам за нея ;д .. аз ако бях самотна щях да вися по цял ден тук .. сигурно ;ддд