.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Allah

Allah belani versin
    Guest

Allah

zdraveite iskam da si promenq religiqta na islqm ne me pitaite za6to 6te me smetnete za lud

kak moga da si smenq religiqta i ako sym musulmanin trqbva li da hodq da me rejat

Мега фен
    пред няколко свидетеля мюсюлмани трябва да изповядаш, че аллях е велик и мухамъд е неговия пророк.

да, трябва да те режат.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    иди при ходжата и си готов

даже и може и задължителното рязане да ти направи
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    A върви в някоя джамия, да те обрежат и после клякай там да се молиш... Чел ли си Корана? Там няма ли инструкции некви. Аз не съм много по религиите, ама ако искаш да я сменяш само за да викаш по улиците Алаху Акбар... можеш и така няа те познаят. Осен ако не искаш да пробваш оня ритуал, как са измивали султана гъзо му на времето как се казваше ееее... забрайх
    (#) ...thats a cookie...

Повече от фен Аватара на stalker681
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane Виж мнението
    Алаху Акбар
    е сега те репортнах на ГДБОП

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Към ИДИЛ ли ще се присъединяваш

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от stalker681 Виж мнението
    е сега те репортнах на ГДБОП
    ееее аре без такива
    (#) ...thats a cookie...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Заради девиците в Рая ли ще ставаш неверник бе, пъпеш?

Мега фен
    няма такива девици в рая резервирани за конкретен човек

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    няма такива девици в рая резервирани за конкретен човек
    Знам, но съм чувал, че се носи такава легенда. То ако трябва да сме точни няма и мюсюлмански Рай.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Я кажи защо ще си сменяш религията. Спокойно, много хора са луди, а ти може и да не си

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Я кажи защо ще си сменяш религията. Спокойно, много хора са луди, а ти може и да не си
    Иска на кОпоните да избухва

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Allah belani versin Виж мнението
    zdraveite iskam da si promenq religiqta na islqm ne me pitaite za6to 6te me smetnete za lud

kak moga da si smenq religiqta i ako sym musulmanin trqbva li da hodq da me rejat
    Ислям
    Възникването му е ясно посочено от самия ислям - търговецът Мохамед от Мека получава откровенията на Аллах, възвестени от ангел. Основна книга е Коранът, който се състои от 114 сури, събрал словата на Мохамед. В него са адаптирани мотиви, които срещаме и в Библията. Съществуват 5 задължения, които всеки мюсюлманин трябва да изпълни, за да влезе в рая. Не трябва да има друг бог освен Аллах, трябва да се моли всеки ден по няколко пъти, длъжен е да дава милостиня, да пости по време на свещения месец Рамазан и да осъществи поклонничество в свещения град Мека. Мюсюлманинът става такъв от момента на произнасянето на едно от 5 основни религиозни задължения, като на бебетата те им се прошепват в ухото. Мъжете задължително се обрязват.
    В Корана няма правилник за начина на обличане, въпреки това жените са задължени да покриват косите и контурите на тялото си. Когато влизат в джамията, мъжете се събуват и измиват на входа. Никой няма право да влиза в ислямски храм по къси панталони или дрехи без ръкави. В исляма свинското месо и алкохолът са забранени, а по време на Рамазан се пости 30 дни. Най-големите религиозни празници са Денят на жертвоприношението - Курбан Байрам, когато се яде ритуално заклано животно, и краят на постите Шекер Байрам. Взаимоотношенията между мъжете и жените следват различни правила според социалния статут на жената. Мъж и жена не могат да се срещат, ако не са встъпили в брак, съпругата следва заръките на мъжа, а майката в едно семейство е на почит. Полигамията се одобрява, когато е извършвана от мъжа. Изневярата и блудството са престъпления, равносилни на убийство.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2624262

Супер фен
    https://bg.wikipedia.org/wiki/Свобод...данието
    ''Как да засвидетелстваме Исляма и да станем мюсолмани?'' ------>http://islambulgaria.blogspot.bg/201...post_1146.html
    ''Как се стъпва в Исляма?'' ------>http://www.way-to-allah.com/bul/isla...Moslem_bul.htm
    http://www.vesti.bg/novini/dopredi-n...kcenti-1009586

'' Приемането на Исляма заличава предишните грехове ''
    Чрез милостта Си и Своето милосърдие, Аллах е сторил Исляма да разрушава греховете, направени преди него. Когато кяфир стане мюсюлманин, Аллах му прощава всичко, което е сторил като неверник и го очиства от греховете.

Муслим (121) предава, че ‘Амр ибн ал-‘Аас р.а. е казал: „Когато Аллах положи Исляма в сърцето ми, отидох при Пророка с.а.с. е му казал: „Дай ми дясната си ръка да се закълна във вярност пред теб“. Той протегна ръката си и аз отдръпнах моята. Той ме попита: „Какво има, О ‘Амр?“ Отговорих: „Искам да поставя едно условие“. Попита: „Какво условие?“ Аз казах: „Да бъда опростен“. Той ми каза: „Не знаеш ли, че Ислямът разрушава предходните дела?“
    „Ислямът разрушава предходните дела“ означава, че той ги изтрива и ги заличава. Посочено от ал-Науауи в Шарх Муслим.

На шейх Ибн ‘Утаймин, Аллах да се смили над него, бил зададен подобен въпрос за човек, спечелил пари от продажба на дрога преди да стане мюсюлманин. Той отговорил:

Можем да кажем на този брат, когото Аллах е благословил с Исляма, след като е спечелил харам богатство: да се радва, защото това богатство е позволено за него и няма грях за него в това, дали ще го задържи или ще го раздаде за милостиня, или ще го използува да се ожени, защото Аллах Е казал в Свещената Си Книга

http://islambulgaria.blogspot.bg/201...post_5389.html

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от bulletproofa Виж мнението
    Браво, отданва търсех такъв сайт.
    Последно редактирано от solo_ : 02-07-2016 на 19:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си