.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Супер фен
    По-самоуверен човек от себе си не познавам.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Значи, аз колкото снимки от концлагери съм гледал, дебелаци няма.
    То оставаше и да има... Те стигат до там, че и белтъците в телата им (тези в мускулите) започват да се разграждат от недостиг на храна.

Мега фен Аватара на solo_

Ще ми посочиш ли един човек, харесван заради парите му? Само един, повече не искам.
    Говоря харесван, а не преследван от интересчии.
    Хората с пари освен че са харесвани, също така са и уважавани... Имат големи имена... also..

Мега фен Аватара на an7raks
    Посочи!
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    То оставаше и да има... Те стигат до там, че и белтъците в телата им (тези в мускулите) започват да се разграждат от недостиг на храна.
    Е, значи няма вариант да не се тъпчеш, да си физически активен и да си дебел, нали?

Мега фен Аватара на solo_
    Не е нужно да посочвам ела да те закарам, аз познавам личности

Аз съм един балък без цел в живота, по цял ден си пиша сам в тоя форум и съм тъп на галош, тряпфа да ходиа на отшилиште

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ще ми посочиш ли един човек, харесван заради парите му?
    Говоря харесван, а не преследван от интересчии.
    Че то не е ли едно и също ?!
    Само един, повече не искам.
    Всеки по-известен и богат !

Щом мислиш, че това да те гонят, за да могат да изстискат някоя ползичка от теб е добро и равно на любов и уважение, значи си кръгъл идиот и няма какво повече да ти кажа.

Щом мислиш, че това да те гонят, за да могат да изстискат някоя ползичка от теб е добро и равно на любов и уважение, значи си кръгъл идиот и няма какво повече да ти кажа.
    За съжание точно с такава известност са прочути повечето личности, най-богатите хора имат голяма популярност. Но има и изключения

Явно и ти си дебил, щом мислиш, че да си известен е същото като да си обичан и уважаван.
    Сигурен съм, че на вас с грозния, ако ви дадат по 5 милиона, пак ще си останете нещастни и нехаресвани, ама ще си намерите друго оправдание за това.

Явно и ти си дебил, щом мислиш, че да си известен е същото като да си обичан и уважаван.
    Сигурен съм, че на вас с грозния, ако ви дадат по 5 милиона, пак ще си останете нещастни и нехаресвани, ама ще си намерите друго оправдание за това.
    Говорим за известност, а не за обичан и уважаван.

В повечето случай няма как да си известен, ако нямаш пари или власт. Независимо кой път си хванал. Самия успех ще бъде обвързан материално.

Известност не винаги се свързва с добър принос към обществото.
    Известен може да успяваш по-добре с чалгата ( всички да те познават) отколкото с операта.

Талантът ти дори може да бъде известнен, благодарение на спонсорите.

За обичта също мога да те опровергая.

Обичан може да бъде най-голямата мутра от мафията. Достатъчно е по някаква бизнес схема да свали цените на бензина. Тогава народа ще го провъзглави за апостол и президент. Защото е бил човек на действието. Много любов ще има.

Уважението е същата пародия. Нима повечето хора няма да те уважават, заради лична изгода?

Уважението често е нищо повече от мазнене.

Мен не ми трябва уважението на такива хора. Не ми трябва и обичта на масите за лична УВЕРЕНОСТ. По-скоро ми трябват, за да имам тяхната сила. Защото, когато имаш ДОВЕРИЕТО им - успехът ти е по-голям. Останалото са приказки на вятъра.

Народа е просто стадо, което не може да мисли. Не ме интересуват чувствата му. Интересуват ме изгодата и подкрепата от чувствата.

Продължаваш по потвърждаваш колко си кух...
    Само локуми разтягаш без да казваш нищо смислено. Какво общо има мзненето с уважението, че не ми стана ясно? Щото съм виждал как хора се мазнят на преподаватели и шефове, а ги плюят за гърба им. Ако приравняваш това към уважение, върни се на първото изречение в поста ми.
    Виждал съм хора, които харесват чалгията, ама плюят изпълнителите като "курви и педали". Ако това е обич според теб, върни се в първото изречение.
    Ако си прост плъх, който си мисли, че сиренцето ще го направи щастлив, върни се в първото изречение.

Да. Обичта на примитивния може да е много погрешна. Уважението днес е все по-слабо срещано. Не, не е мазнене. Още не си разбрал, че емоциите не съответстват на качествата, нито известността съответстват на качеството. Да, парите и властта са решаващи. Това, че има хора, които действително уважават и обичат е друг въпрос. И те съветвам да спреш да се интересуваш от известност с цел лично галене на егото.

Примитивни, непримитивни, уважението е уважение, обичта - обич. И двете нямат общо с парите, нито с известността.
    Нещата, за които ми говориш са характерни за помиярите, а не мисля, че те са мнозинство.

Последното изречение беше типично в твой стил - ни в клин, ни в ръкав.

Нека са щастливи всички млади диктатори, взели обичта на народа. И никакво съжаление за бъдещите резултати...
    Чувствата най-лесно се използват, от хора които обединяват и разделят.

Последното изречение беше типично в твой стил - ни в клин, ни в ръкав.
    .

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Наистина се поразводни. От моя гледна точка известни са ми разбира се в по-голяма степен скиори. Ммможенето е правопропорционално на известността. Няма как да не изпиташ уважение/респект към краля на биатлона, който на 40 и кусор години продължава да печели, има и др примери за възрастни великани, но биатлонът е един от най-функционалните спортове, при които годините имат значение. Защо се възбуждам буквално /не специално в онзи смисъл/ когато петър превц скача? Да, богат е. Може да видите колко е спечелил само от състезанията до момента от началото на сезона. Да, не е и красавец. Получава се любимата комбинация на ъгли мен - богат и не бих казала грозен, може би симпатичен по свой начин. Тъъъ, за мен достатъчен афродизиак е да го гледам колко е добър. Та така, драги комплексарчета. Не може да сте нищо, да на работите върху себе си /как мразя този израз/ и да очаквате мацките да ви се лепят.

по-скоро не съм; ако човекът срещу мен е по-малко уверен, то ставам уверена и обратно :/

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Наистина се поразводни. От моя гледна точка известни са ми разбира се в по-голяма степен скиори. Ммможенето е правопропорционално на известността. Няма как да не изпиташ уважение/респект към краля на биатлона, който на 40 и кусор години продължава да печели, има и др примери за възрастни великани, но биатлонът е един от най-функционалните спортове, при които годините имат значение. Защо се възбуждам буквално /не специално в онзи смисъл/ когато петър превц скача? Да, богат е. Може да видите колко е спечелил само от състезанията до момента от началото на сезона. Да, не е и красавец. Получава се любимата комбинация на ъгли мен - богат и не бих казала грозен, може би симпатичен по свой начин. Тъъъ, за мен достатъчен афродизиак е да го гледам колко е добър. Та така, драги комплексарчета. Не може да сте нищо, да на работите върху себе си /как мразя този израз/ и да очаквате мацките да ви се лепят.
    Да, моженето е това, което печели истинското уважение. Той и беден да беше, пак щеше да се възхищаваш на уменията му, нали така? Това се опитвам да набия в кратуните на грозния и кораба, ама те упорито си се оправдават с нещо, което уж не зависи от тях.
    До сега не съм чул някой да казва "Мале, евала на тоя, че е толкова богат!".

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Да, богат е. Може да видите колко е спечелил само от състезанията до момента от началото на сезона. Да, не е и красавец. Получава се любимата комбинация на ъгли мен - богат и не бих казала грозен, може би симпатичен по свой начин.
    Нищо ново - комбинацията за която говориш е "богат и известен" . Ако беше нещо друго, тогава вече щях да съм изненадан !
    Той и беден да беше, пак щеше да се възхищаваш на уменията му, нали така?
    Ти вярваш ли го ?!
    Това се опитвам да набия в кратуните на грозния и кораба, ама те упорито си се оправдават с нещо, което уж не зависи от тях.
    Кое по-точно? Уважението и харесването ли? За това са нужни две страни - като в секса, ако още не си се сетил ! Аз и преди го написах, но ти явно не си го прочел или осъзнал !
    Ако беше по-зрял, щеше повече да гледаш хората какво правят, а не какво казват !

"Не по думите, а по делата им ще ги познаете!"

Вярвам го, да.
    Не, ти ми се оправдаваш, че не те харесват, щото си грозен и беден, аз ти казвам да действаш, за да промениш тези неща, щом мислиш, че те са причината, а ти ми вадиш от 9 кладенеца вода, че няма какво да направиш. Извода е, че си И тъп, а тъпите хора не са харесвани и уважавани, което е логично и няма нищо общо с парите и красотата.
    Какво правят хората спрямо хората, които са спечелили пари по нечестен начин? В нормалните страни ги вкарват в затвора, в нашата една част ги псува и иска в затвора, друга част е готова да си даде задника срещу някой лев. Не виждам уважение никъде.

Да, моженето е това, което печели истинското уважение. Той и беден да беше, пак щеше да се възхищаваш на уменията му, нали така? Това се опитвам да набия в кратуните на грозния и кораба, ама те упорито си се оправдават с нещо, което уж не зависи от тях.
    Глупендер, дори не разбра за какво ти говоря.

Естествено, че уменията са важно, никъде не съм го отричал. Ако беше беден, най-вероятно нямаше да знаеш името му, защото нямаше да го има по телевизията. Това е капитализма.

Парите също се изкарват с труд. Те не са знак сами по себе си за подръженания, макар и курвите да им се възхищават. Но са така необходимото средство.

Напротив. Богатите хора многократно са оплювани от бедните. Аз пък казвам евала за този, който си заслужава, който прави нужното със спечелините средства.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако беше беден, най-вероятно нямаше да знаеш името му, защото нямаше да го има по телевизията. Това е капитализма.
    Не мислиш ли, че в началото не е бил богат, а е станал богат, благодарение на уменията си? Дори и да не беше богат, ако примерно наградните фондове бяха по-малки, пак щеше да участва по състезания, към които има интерес и да е първи.

Какво правят хората спрямо хората, които са спечелили пари по нечестен начин? В нормалните страни ги вкарват в затвора, в нашата една част ги псува и иска в затвора, друга част е готова да си даде задника срещу някой лев. Не виждам уважение никъде.
    В нормалните страни има създадени звена, които си вършат работата с корупцията. Хората знаят какво ги очаква, страх ги е и не предприемат действия. В нормалните държави средната работна заплата и условията са на светвлнинни години. В нормалните държави също се краде, в по-големи размери и в по-тесни кръгове.
    Повтарям - честност, морал и други умопомрачени извадки НЕ отговарят на действителността в 90% от случаите, в които хората вярват. Това все едно да ми блъщиш за справедливост. Много изкуствени представи имаш. Да не говорим, колко е относителна нагласата на едни, спрямо други.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си