.
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Threaded View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Готина тема. Замислих са и стигнах до заключението, че тези, които показват и придобиват увереност с времето са най-неуверени по начало. Съдя по себе си. Някъде бях чула, не знам във филм, книга или дори тук във форума, че всичко, което правим е за/ради секс или нещо такова. Няма как да не съглася. В гимназията първите години имах нужда да се доказвам каква умница съм, е, разбраха го, и последната година-две ми спадна успеха, щото не ми беше интересно. Сега в уни същото. Ппц съм максималистка и като захапя не пускам. Искам колегите, готините асистенти, че дори и стария проф да ме забележат, да се утвърдя, да бъда харесвана. Хващала съм се как като знам, че ще имам лекция при готиния да полагам повече грижи за външният вид и дори да прочета :о тея фитнес чикибойци и чикити защо менюто им е маруля с протеин и ен-часа кардио и нз си там какво правят. Визия. Стремим се към определен социално-материален статус, за да се отървем от този, който имаме по дифолт, щото не си вярваме достатъчно и не се чувстваме комфортно в него. Исках да кажа много неща, но си забравих мисълта за общото между секса и увереноста, а беше готино . Та, да. Аз съм много уверена в себе си, защото съм неуверена по начало.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 01-29-2016 на 21:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си